Στηβ Μιλάτος: Αφέθηκε ελεύθερος και αυτή είναι η πρώτη του ανάρτηση
Showbiz

Στηβ Μιλάτος: Αφέθηκε ελεύθερος και αυτή είναι η πρώτη του ανάρτηση

Ο Στηβ Μιλάτος αφέθηκε ελεύθερος και ήδη έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Στηβ Μιλάτος αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση, μετά από την απολογία του, καθώς κατηγορήθηκε για βιασμό από μία 21χρονη βρετανίδα τουρίστρια.

Λίγες ώρες μετά την αποφυλάκισή του, ο Στηβ Μιλάτος έκανε και την πρώτη του ανάκριση στο instagram, Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια εικόνα η οποία γράφει:

«Quote of the day: What define us is how well we rise after falling (μότο της σημερινής ημέρας: αυτό που μας καθορίζει είναι το πόσο εύκολα σηκωνόμαστε μετά την πτώση).

Δείτε εδώ την ανάρτησή του:

Να θυμίσουμε το απόγευμα της Παρασκευής (27/5) στην εκπομπή T-live προβλήθηκε η τελευταία εξέλιξη σχετικά με τον Στηβ Μιλάτο και την καταγγελία για βιασμό εις βάρος του, με τον δικηγόρο του, Στέλιο Αλεξανδρή, να ανακοινώνει ότι ο εντολέας του, μετά και την απολογία του, αφέθηκε ελέυθερος με χρηματική εγγύηση. Ο ίδιος είπε χαρακτηρισιστικά: «Δεν είναι αληθής η καταγγελία της, εφόσον από την ιατροδικαστική εξέταση δεν βρέθηκε κάποιο σημάδι. Δεν έχει βρεθεί απολύτως τίποτα. Κατέθεσε ψευδώς και η φίλη της».

Με την σειρά της, στην εκπομπή μίλησε και η ιατροδικαστής Πολυξένη Χατζηγιάννη, η οποία και είπε ότι από τις εξετάσεις δεν προκύπτει κανένα σημάδι βιασμού, αλλά ούτε και κακώσεις ή άλλα σημάδια. «Με βάση το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης δεν προκύπτει καν συνουσία, αυτό σημαίνει ότι ήταν κάτι πολύ μικρό και κάτι απόλυτο συναινετικό. Δεν βρέθηκαν ούτε κακώσεις στο σώμα της κοπέλας, ούτε φθορές, ούτε που να προκύπτει την άσκηση βίας», ανέφερε η Πολυξένη Χατζηγιάννη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved