Ντόρα Μακρυγιάννη: Η συγκλονιστική κατάθεση ψυχής για την κακοποίηση που υπέστη από σύντροφό της
Showbiz

Ντόρα Μακρυγιάννη: Η συγκλονιστική κατάθεση ψυχής για την κακοποίηση που υπέστη από σύντροφό της

«Ξέρω τι σημαίνει να κυκλοφορείς στον δρόμο και να φοβάσαι»... Με τέτοιου είδους δηλώσεις και πραγματικά ταραγμένη μίλησε η Ντόρα Μακρυγιάννη για μία πολύ σκληρή περίοδο της ζωής της την οποία μάλιστα έζησε σε πολύ τρυφερή ηλικία, όταν ήταν ακόμα έφηβη. 

 

Η όμορφη ηθοποιός με ένα βίντεο που διήρκησε 16 λεπτά, θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα για αυτή την τραυματική εμπειρία που έζησε όταν ήταν 16 χρονών και που δεν είχε καταφέρει να ξεπεράσει μέχρι τα 22 της. Όπως εξομολογήθηκε η Ντόρα Μακρυγιάννη, όλα συνέβησαν τα πρώτα της χρόνια στην Αθήνα, ενώ φοιτούσε στην δραματική σχολή και συγκατοικούσε με τον τότε σύντροφό της ο οποίος ήταν ιδιαίτερα κακοποιητικός μαζί της.

«Έχω υπάρξει καταθλιπτική, έχω υπάρξει να μη θέλω να ανοίξω το παντζούρι να με δει ο ήλιος και οι γονείς μου τα ξέρουν αυτά γιατί με είχαν δει. Έχω φτάσει όταν η κατάσταση διαιωνιζόταν - να έχω αυτοκτονικές τάσεις γιατί πίστευα ότι δεν μπορώ να βάλω stop σε αυτό που συμβαίνει, αλλά ευτυχώς υπήρξαν άνθρωποι που με βοήθησαν πολύ» είπε μεταξύ άλλων στο εξομολογητικό βίντεο η Ντόρα Μακρυγιάννη ενώ τόνισε πως βίωσε και περιστατικά κακοποίησης τα οποία βίωσε στην είσοδο μίας πολυκατοικίας και ενώ εκλιπαρούσε για βοήθεια, κανείς δεν βρέθηκε να την βοηθήσει.

«Ξέρω τι σημαίνει να κυκλοφορείς στον δρόμο και να φοβάσαι. Να βγαίνεις από το σπίτι και να νομίζεις ότι σε παρακολουθούν. Να φοβάσαι με ποιον να μιλήσεις, αν θα μιλήσεις, αν θα το μάθει επειδή μίλησες. Τι σημαίνει να φοβάσαι πώς θα ντυθείς γιατί μπορεί αυτό να κριθεί, γιατί μάλλον μιλάμε για μια ζήλεια η οποία είναι μη ελέγξιμη. Ξέρω τι σημαίνει να σου βγαίνουν διαταραχές άγχους, με ό,τι αυτό σημαίνει: ταχυκαρδίες, έντονους παλμούς, εφίδρωση. Κρίσεις πανικού, να μην μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ, να βλέπεις συνεχώς εφιάλτες» παραδέχτηκε η Ντόρα Μακρυγιάννη.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Ντόρα Μακρυγιάννη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved