Κόνι Μεταξά: Το bachelorrete party στην Σαντορίνη με τις φίλες της- Η απίθανη φωτό στην παραλία!
Showbiz

Κόνι Μεταξά: Το bachelorrete party στην Σαντορίνη με τις φίλες της- Η απίθανη φωτό στην παραλία!

Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι ιδιαίτερο για την Κόνι Μεταξά, μιας και οι φίλες της της οργάνωσαν το πιο υπέοροχο bachelor party στην Σαντορίνη, με τις δημοσιεύσεις και τα girly stories να πρωταγωνιστούν!

Με τον Μάριο Καπότση είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και ετοιμάζονται να παντρευτούν μέσα στο καλοκαίρι, με σκοπό να δημιουργήσουν μια υπέροχη οικογένεια στο μέλλον!

Στο εκκλησάκι του Αγίου Εφραίμ, στον οικισμό Φαλάσαρνα, που βρίσκεται στη δυτική ακτή της Κρήτης, θα ενωθούν με τα γαμήλια δεσμά η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης. Tο μυστήριο θα τελεστεί το Σάββατο 9 Ιουλίου και η εκρηκτική performer με τον γοητευτικό πολίστα θα έχουν κοντά του συγγενείς και φίλους, με τους οποίους επιθυμούν να μοιραστούν τη χαρά τους. Πρώτος και καλύτερος θα είναι εκεί ο πατέρας της μέλλουσας νύφης Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος θα τη συνοδεύσει στην εκκλησία, παραδίδοντάς την στον γαμπρό.

Όπως είναι φυσικό, λίγες εβδομάδες πριν από τον γάμο της με τον Μάριο Καπότση, οι φίλες της Κόνι Μεταξά αποφάσισαν να της διοργανώσουν ένα bachelor party, για να γιορτάσουν το τέλος της εργένικης ζωής της. Έτσι λοιπόν από το μεσημέρι της Παρασκευής 28 Μαΐου, η νύφη και οι φίλες της ταξίδεψαν μέχρι την άκρως ρομαντική Σαντορίνη, με πρωταρχικό σκοπό να περάσουν απίστευτα το Σαββατοκύριακο, γεμάτο βραδινές εξόδους και girly στιγμές!

Μάλιστα, το μεσημέρι του Σαββάτου 28-5 η Κόνι Μεταξά ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τις φίλες της στην παραλία, όπου όλες τους ήταν απίθανες. Η νύφη φορούσε ένα λευκό μαγιό και όλες τις οι φίλες ένα φούξια, ενώ όλες τους ήταν χαμογελάστές και έδειχναν να το απολάμβαναν ιδιαίτερα.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Κόνι Μεταξά παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/CeGci9CDPRl

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved