Στιβ Μιλάτος: Επέστρεψε στη δουλειά αφότου αφέθηκε ελεύθερος για τις κατηγορίες βιασμού!
Showbiz

Στιβ Μιλάτος: Επέστρεψε στη δουλειά αφότου αφέθηκε ελεύθερος για τις κατηγορίες βιασμού!

Ο Στιβ Μιλάτος μετά την απόφαση του εισαγγελέα να τον αφήσει ελεύθερο, μετά τις κατηγορίες περί βιασμού μίας νεαρής Αγγλίδας στη Λίνδο της Ρόδου, επέστρεψε και πάλι χθες βράδυ στη δουλειά του .

Μάλιστα, ανέβασε και φωτογραφίες από τη χθεσινή βραδιά κατά την οποία απεικονίζεται με τους φίλους του να διασκεδάζει στο μαγαζί όπου δουλεύει.

Το μοντέλο και πρώην παίκτης του Big Brother έδειξε να απολαμβάνει τη βραδιά, περιτριγυρισμένος από καλούς φίλους που προφανώς πιστεύουν στην αθωότητά του και τον στηρίζουν.

Ο Στιβ Μιλάτος, χθες, στις πρώτες δηλώσεις του μετά την είδηση ότι αφήνεται ελεύθερος, μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι δηλώνοντας δικαιωμένος. Συγκεκριμένα είπε: «Είμαι χαρούμενος και δικαιωμένος με το αποτέλεσμα. Είμαι ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια, η οποία στο τέλος θα λάμψει. Η απάντησή μου είναι ότι, εφόσον ο δικαστής έκρινε ότι πρέπει να αφεθώ ελεύθερος, αυτό είναι καθησυχαστικό. Ο δικαστής και ο Εισαγγελέας, έδειξαν ότι με πίστεψαν αρκετά. Τα στοιχεία είναι υπέρ μου και αυτή είναι η αλήθεια. Αισθάνομαι δικαιωμένος γιατί με άφησαν να βγω έξω» είπε το γνωστό μοντέλο και συνέχισε:

«Δεν μίλησα με την κοπέλα, δεν υπάρχει κάποιος λόγος. Δεν είναι απαραίτητο να δίνω το παρών σε κάποιο αστυνομικό τμήμα. Η ζωή μου δεν θα αλλάξει για ένα γεγονός το οποίο, είναι λάθος. Να τώρα αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ετοιμάζομαι να πάω για δουλειά. Η μητέρα μου είναι μία χαρά, με πήρε μία αγκαλιά. Ξέρει τί παιδί έχει κάνει και πόσο περήφανη είναι για μένα. Όταν σε έναν άνθρωπο του κολλάνε μία ρετσινιά, αυτό μπορεί να του καταστρέψει τη ζωή... Είναι λογικό να μου δημιουργήσει ψυχολογικό πρόβλημα αυτό. Θα πρέπει να ζήσω με αυτό», κατέληξε.

Δείτε φωτογραφίες που ανέβασε από χθες το βράδυ κατά την επιστροφή του στη δουλειά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved