Σάντρα Βουτσά: Το συγκινητικό μήνυμα για τον Δάκη: «Θα έχεις πάντα μια θέση στην καρδιά μου...»
Showbiz

Σάντρα Βουτσά: Το συγκινητικό μήνυμα για τον Δάκη: «Θα έχεις πάντα μια θέση στην καρδιά μου...»

Βυθισμένος στο πένθος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος από την είδηση του χαμού του Δάκη σήμερα τα ξημερώματα (29/5).

Ο αγαπημένος τραγουδιστής εδώ και καιρό αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με τον καρκίνο που τον είχε χτυπήσει και πάλευε με κάθε δύναμή του για να τα καταφέρει. Όμως, δεν βγήκε νικητής.

Φίλοι και άνθρωποι που τον είχαν γνωρίσει σε πιο προσωπικό επίπεδο έχουν να πουν για εκείνον μόνο τα πιο τρυφερά λόγια για έναν ευγενικό κύριο που ήταν η χαρά της ζωής και η προσωποποίηση της αισιοδοξίας.

Ανάμεσά τους και η Σάντρα Βουτσά, η οποία είχε δυνατούς δεσμούς μαζί του λόγω της μητέρας της Έρρικας Μπρόγερ με την οποία ο Δάκης ήταν κολλητοί φίλοι.

Λίγη μόλις ώρα μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Δάκη, η Σάντρα Βουτσά ανέβασε δύο υπέροχες φωτογραφίες από το παρελθόν και έγραψε το εξής τρυφερό μήνυμα για το τι σήμαινε για εκείνη ο τραγουδιστής:

«Από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου ο Δάκης (ο Δακούλης μου) ήταν μέλος της οικογένειάς μου.... Πέρα από καλλιτεχνικό μέλος στο τρίδυμο Αδελφές Μπρόγερ και Δάκης, ήταν κ κολλητός φίλος της μαμάς μου, από πάντα... Σήμερα τα ξημερώματα έφυγε από τη ζωή.... Ένας υπέροχος, γλυκός, χαριτωμένος, όμορφος, καλός, μοναδικός άνθρωπος κ ένας καλλιτέχνης με βελούδινη φωνή... ♥️Δακουλη μου, θα σε θυμάμαι πάντα... Κ θα έχεις πάντα μια θέση στην καρδιά μου.... Σ' αγαπω!».

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασε η Σάντρα Βουτσά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved