Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: «Ήρθε ο τοκετός και με αποτελείωσε. Μετά από αυτό άλλαξε όλη μου η κοσμοθεωρία»

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε  στην εκπομπή Όλα Γκουντ για την εγκυμοσύνη της, τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη και τα παιδικά χρόνια.

Αρχικά ανέφερε: «Δεν έχω αλλάξει πολύ από τότε που γεννήθηκε ο γιος μου. Συνεχίζω να δουλεύω, να έχω τα χόμπι μου, απλά πλέον πρωταγωνιστής στη ζωή μου είναι ο μικρός μπέμπης, ο Βύρωνας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνω στην άκρη τον μεγάλο μπέμπη (Βαγγέλη Σερίφη).»!

Και η τραγουδίστρια αποκάλυψε: «Από το πρώτο δευτερόλεπτο κατάλαβα ότι ο Βαγγέλης είναι ο άνδρας της ζωής μου. Από την πρώτη μας χειραψία. Πολύ συνειδητά κράτησα την προσωπική μου ζωή και την εγκυμοσύνη μακριά από τα media. Ήθελα να τη ζήσω με πολύ δικούς μου ανθρώπους και όταν ένιωσα έτοιμη, το μοιράστηκα με όλον τον κόσμο»!

Όσον αφορά τον δύσκολο τοκετό, είπε:: «Το όνομα Βύρωνας, από μικρή το αγαπούσα πολύ. Πέρασαν τα χρόνια, γνώρισα τον Βαγγέλη και ο πατέρας του λέγεται Βύρωνας. Απόλαυσα την εγκυμοσύνη μου 9 μήνες, όλα πήγαιναν πολύ καλά, μπορούσα μέχρι και να γυμνάζομαι. Ήρθε όμως ο τοκετός και με αποτελείωσε. Μετά από αυτό άλλαξε όλη μου η κοσμοθεωρία. Λέω ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να με λυγίσει».

Και δεν δίστασε να αποκαλύψει στην Ελένη Καρποντίνη: «Μικρή ήθελα να γίνω οδοντίατρος. Όπως κάναμε κάποια μαθήματα στο νοσοκομείο της Λάρισας, ένιωσα πολύ άβολα, και έτσι όπως ξεφύλλιζα ένα περιοδικό, βρέθηκα σε μία δήλωση για τα καλλιστεία. Ήθελα να βρω μία διέξοδο. Κατεβαίνω το 2005 στην Αθήνα και βγαίνω Μις Ελλάς. Είπα ότι για κάποιον λόγο έγινε, και έμεινα».

Και τέλος αποκάλυψε: «Έχουμε κάνει έναν πιλότο, έχουμε κάνει συζητήσεις και είναι ένα πάρα πολύ ωραίο project. Αν δεν γίνει αυτό, θα γίνει κάτι άλλο»!

Δείτε την συνέντευξή της στην εκπομπή, Όλα Γκουντ!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved