Πάνος Ιωαννίδης: Η επική φώτο με τον Κοντιζά και τα τρυφερά λόγια για τον νεογέννητο γιο του
Showbiz

Πάνος Ιωαννίδης: Η επική φώτο με τον Κοντιζά και τα τρυφερά λόγια για τον νεογέννητο γιο του

Ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε πριν λίγες μέρες μπαμπάς.

Η σύντροφός του, Τζο Κουτρουμάνου, έφερε στον κόσμο στις 6 Μαΐου κάτω από άκρα μυστικότητα το πρώτο τους παιδί, έναν υγιέστατο γιο, που θα πάρει το όνομα, όπως έγινε γνωστό, Κωνσταντίνος.

Ο Πάνος Ιωαννίδης και η Τζο Κουτρουμάνου είναι μαζί εδώ και ενάμισι χρόνο, ενώ προχώρησαν στο επόμενο βήμα της σχέσης τους και στη συγκατοίκηση αρκετά γρήγορα. Σήμερα, μένουν κάτω από την ίδια στέγη στα Πετράλωνα και πλέον είναι έτοιμοι να απολαύσουν τη νέα τους καθημερινότητα με τον γιο τους!

Σήμερα, 29 Μάη, ο κριτής του MasterChef δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια απίθανη φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται με τον Σωτήρη Κοντιζά στο αεροπλάνο και αυτός κοιμάται στον ώμο του.

Ο Πάνος σχολίασε: «Εκτός από τον γιο μου μαντέψτε ποιος άλλος κοιμάται επάνω μου!»!

Να σας θυμίσουμε ότι στις πρώτες δηλώσεις του στο star για το ευχάριστο γεγονός που έγινε πατέρας, είχε πει: «Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα που αν δε γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνεις. Μου το είχαν εξηγήσει στο παρελθόν αλλά πρέπει να το νιώσεις, είναι από αυτά που δε μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα. ‘Οταν το πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου ένιωσα υπέροχα, ένιωσα ολοκληρωμένος. Είναι μια χαρά η μανούλα. Πήγαν όλα τέλεια.»

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανήρτησε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved