Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της Χρονοπούλου για τον Δάκη: «Μετά από «τόσα καλοκαίρια». Γιατί;»
Showbiz

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της Χρονοπούλου για τον Δάκη: «Μετά από «τόσα καλοκαίρια». Γιατί;»

Με ένα συγκινητικό μήνυμα η Μαίρη Χρονοπούλου «αποχαιρέτησε» τον καλό της φίλο, Δάκη.

Οι δυο τους είχαν μια ιδιαίτερη σχέση καθώς η φωνή του Δάκη είχε "ντύσει" την σκηνή εκείνη στην ταινία "Γοργόνες και μάγκες" οπού η Μαίρη Χρονοπούλου χόρευε με το Λάκη Κομνηνό.

«Έφυγες καλοκαίρι φίλε. Μετά από «τόσα καλοκαίρια». Γιατί; Η μαγική σου φωνή συνόδεψε ένα εμβληματικό χορευτικό μου. Δεν υπήρξαμε κολλητοί αλλά όταν συναντιόμασταν είχαμε μια σπάνια ένωση. Θυμάμαι πάντα την ευγένεια σου, το χιούμορ σου, όλα. Η αιγιπτιωτικη καλή, παλιά αγωγή. Εις το επανιδείν. ΜΑΙΡΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ» έγραψε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Δες το βίντεο από την ταινία

Ο Δάκης άφησε την τελευταία του πνοή, ύστερα από μάχη με τον καρκίνο. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η Λουκίλα Καρρέρ, σύζυγος του Μίμη Πλέσσα η οποία είναι συγκλονισμένη από τον χαμό του. Η υγεία του Δάκη το τελευταίο διάστημα είχε επιδεινωθεί και μάλιστα νοσηλευόταν περίπου μία εβδομάδα σε μεγάλο ιδιωτικό θεραπευτήριο στα βόρεια προάστια.

Αν και ο ίδιος εδώ και δύο χρόνια προσπαθούσε να δίνει κουράγιο σε όλους τους καρκινοπαθείς, η κατάσταση της υγείας του ήταν αρκετά εύθραυστη, όπως ο ίδιος δήλωνε και στους συναδέλφους του, που αγωνιούσαν για την κατάστασή του.

Ο Δάκης μέχρι και την τελευταία στιγμή «αγωνίσθηκε» με σθένος, ενώ στο πλευρό του ήταν κάποια συγγενικά του πρόσωπα, αλλά και μερικοί καλοί φίλοι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved