Χριστίνα Λαμπίρη: «Κάποια στιγμή έχασα τον εαυτό μου...»
Showbiz

Χριστίνα Λαμπίρη: «Κάποια στιγμή έχασα τον εαυτό μου...»

Η Χριστίνα Λαμπίρη στο πλαίσιο μιας συνέντευξης που παραχώρησε μίλησε για το ξεκίνημα της καριέρας της.

Η Χριστίνα Λαμπίρη παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για το ξεκίνημα της στον χώρο της δημοσιογραφίας και για τις δυσκολίες που την ώθησαν ακόμα πιο πολύ, προς αυτή την κατεύθυνση ενώ αναφέρθηκε και στην εκπομπή «Super Star» η οποία διήρκησε 10 ολόκληρα χρόνια.

Κλήθηκες στα 23 σου να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου, υστέρα από μια σειρά ανατροπών.

Χ.Λ. : Έγινα μητέρα και το ίδιο διάστημα η οικογένεια μου καταστράφηκε οικονομικά εξαιτίας, μιας πυρκαγιάς. Μέσα σε μία στιγμή, χάθηκαν όλα, έφυγε η γη κάτω, από τα πόδια μας. Αυτή η δίνη μεγαλώνει διαρκώς σαν τους κύκλους μέσα σε μια λίμνη, βλέπεις την εξέλιξη της, ό,τι ακολουθεί, σε βάθος χρόνου, που είναι και το χειρότερο. Είναι αυτό που λέμε «ενός κακού μύρια έπονται» . Υπήρξε μια ακολουθία γεγονότων που μας έφερε σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση, ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή ήμαστε σε εξαιρετική κατάσταση.

Αυτή η ιστορία άλλαξε εντελώς τα δεδομένα και τον τρόπο σκέψης μας. Ο πατέρας μου συνήθιζε να λέει ότι τα κορίτσια ή δουλεύουν στην οικογενειακή επιχείρηση ή παντρεύονται. 'Όταν επέμενα ότι εγώ ήθελα να γίνω δημοσιογράφος, μου απαντούσε ότι αυτό δεν είναι επάγγελμα και ή θα εργαζόμουν μαζί του ή θα έβρισκα μια σοβαρή δουλεία να κάνω. Τελικά, λόγω των καταστάσεων- κι εκείνος δεν μπορούσε να φέρει αντίρρηση-, υποχρεώθηκα να βγω στην αγορά εργασίας, αρχικά για τις ανάγκες του παιδιού και στη συνέχεια για να στηρίξω το οικογενειακό εισόδημα.

Το δυσάρεστο αυτό γεγονός όμως έμελλε να ανοίξει μπροστά σου μια μεγάλη καριέρα.

Χ.Λ. : 'Όταν προκύπτουν τραγικά πράγματα στη ζωή μας, πρέπει να υιοθετούμε τη φιλοσοφία «όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο». Μια τόσο σκληρή ιστορία με άλλαξε πολύ και με έφερε σε ένα διαφορετικό μονοπάτι ζωής, αυτό που ήθελα να κάνω πάντα αλλά σε τεράστια ένταση. Θα μπορούσα να ήμουν απλώς μια δημοσιογράφος ενός περιοδικού όπως ξεκίνησα. Ο Θεός όμως τα έφερε έτσι, με ευλόγησε με τέτοιον τρόπο, ώστε να το νιώσω όλο μέχρι το 100%.

Μπήκες στην τηλεόραση σε μια εποχή κατά την οποία τα ιδιωτικά κανάλια άνθιζαν και παρέμεινες μπροστά στις κάμερες για είκοσι γεράνια. Ήταν δύσκολη αυτή η πορεία;

ΧΑ.: Εξαιρετικά δύσκολη. Τώρα που το βλέπω, απορώ πώς το έκανα εγώ διότι αυτό το πακετάκι απαιτεί έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα ανθρώπου. Προφανώς τον έχω σε ένα βαθμό, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο ώστε να μπορέσω να παραμείνω στο χώρο για πάντα, να πάρω σύνταξη από αυτήν τη δουλειά. Κάποια στιγμή έχασα τον εαυτό μου δεν μπορούσα να το διαχειριστώ άλλο.

Ήσουν μια παρουσιάστρια που διέθετε ευγένεια και καλοσύνη.

Χ.Λ.: Πιστεύω ακράδαντα ότι όλα είναι θέμα παιδείας. Εγώ μεγάλωσα σε ένα σπίτι όπου προσέχαμε να μη φέρουμε σε δύσκολη θέση τους άλλους, να μην τους εκθέσουμε, να μην κουτσομπολέψουμε. Ξαφνικά έτυχε να βρεθώ σε αυτή την αρένα και ήταν πολύ δύσκολη. Υπήρχαν στιγμές που αισθανόμουν ενοχικά στην εκπομπή. 'Όταν έκλεισε η δεκαετία του «Super Star», παρότι ένιωσα χάλια, ηρέμησα. Ήξερα ότι έπρεπε να κλείσει ο κύκλος και έφυγε ένα βαρίδι από πάνω μου. Από τη μία, είπα «πάμε γι' άλλα» και, από την άλλη βίωνα τη στεναχώρια της αλλαγής. Μετά το δελτίο του Star, στο οποίο πέρασα πολύ όμορφα και το οποίο μου άρεσε. Ακολούθησαν ο ΣΚΑΪ και το Έψιλον.

Πηγή: HELLO

Διαβάστε επίσης:

Χριστίνα Λαμπίρη: «Βίωσα ίντριγκες, ανταγωνισμό και τραβήγματα χαλιών στη δουλειά»

Η Λαμπίρη επέστρεψε! Ο λόγος που σπάνια εμφανίζεται και η ατάκα «φωτιά» για την τηλεόραση σήμερα

Χριστίνα Λαμπίρη: «Έχω να κάνω τηλεόραση τρία χρόνια και μου λείπει πολύ» (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved