Έλενα Παπαρίζου: «Θέλω να βοηθώ τα νέα παιδιά αφού κι εγώ στα 17 μου μόνο προστασία και ώθηση είχα»
Showbiz

Έλενα Παπαρίζου: «Θέλω να βοηθώ τα νέα παιδιά αφού κι εγώ στα 17 μου μόνο προστασία και ώθηση είχα»

Η Έλενα Παπαρίζου, παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για το ξεκίνημα της καριέρας της.

Η Έλενα Παπαρίζου στο πλαίσιο μιας συνέντευξης που παραχώρησε, αναφέρθηκε στο πρώτο της συμβόλαιο το οποίο ήταν σε πολύ μικρή ηλικία, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα talent show.

Αν άρχιζες ξανά την καριέρα σου πιστεύεις πως θα έκανες διαφορετικά πράγματα;

Αντικειμενικά, τα πράγματα είναι διαφορετικά σήμερα. Το πρώτο μου δισκογραφικό συμβόλαιο ήρθε στα 13, αλλά δεν με άφησε η μητέρα μου να προχωρήσω. Η ευκαιρία ξαναήρθε στα 17 μου με τον Νίκο Παναγιωτίδη. Οι γονείς μου του είχαν εμπιστοσύνη γιατί εκείνος ήταν 22 χρονών και είχαμε μεγαλώσει σαν ξαδέρφια. Φαντάζομαι ότι σήμερα -αν το ήθελα πάρα πολύ- θα ξεκινούσα από κάποιο talent show καθώς μέσα από αυτά δίνονται πλέον, χωρίς βέβαια να είναι και απόλυτο αυτό.

Τα πιστεύεις δηλαδή τα talent shows;

Βλέπουμε ότι σε άλλες χώρες έχουν διαφορετική εξέλιξη τα παιδιά που συμμετέχουν. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ένα παιδί που δεν βγήκε πρώτο πέρυσι δεν μπορεί να κάνει μια τεράστια καριέρα τα επόμενα χρόνια, κάτι που έχει αποδειχθεί άλλωστε - στο «Fame Story» για παράδειγμα. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Θάνος Πετρέλης, ο Γιώργος Λιανός και ο Νίνο δεν ήταν οι νικητές του παιχνιδιού.

Πάντα υπάρχουν ευκαιρίες, όπως υπάρχουν και καλλιτέχνες που δεν έχουν διαλέξει το δρόμο των talent shows και πετυχαίνουν πολλά. Θέλω να βοηθώ τα νέα παιδιά αφού κι εγώ στα 17 μου μόνο προστασία και ώθηση είχα. Νιώθω ότι τους το χρωστώ επειδή κι εμένα η ζωή μου τα έφερε έτσι ώστε να έχω τη βοήθεια που χρειαζόμουν στο ξεκίνημα μου. Θα πρέπει να πούμε όμως ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τους νέους σήμερα. Η δισκογραφία έχει αλλάξει. Ευτυχώς, υπάρχουν οι πλατφόρμες όπως στο YouTube.

Πηγή: HELLO

Διαβάστε επίσης:

Παπαρίζου: «Ο Δάντης ήταν ο παιδικός μου έρωτας. Όταν βρεθήκαμε στα Mad ήθελα να λιποθυμήσω!»

Έλενα Παπαρίζου: Η επιτομή της κομψότητας! Το σύνολο που ζηλέψαμε

Τόνυ Μαυρίδης: Ζήτησε συγνώμη από την Έλενα Παπαρίζου – Αθώοι και οι δύο με απόφαση του δικαστηρίου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved