The Chase: Αυτή είναι η κανονική δουλειά της "γυναίκας με τα μαύρα"
Showbiz

The Chase: Αυτή είναι η κανονική δουλειά της "γυναίκας με τα μαύρα"

Η Μαρία Μάρκου είναι η «γυναίκα με τα μαύρα» στο τηλεπαιχνίδι του Mega, «The Chase», το οποίο παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου

Η ίδια σε συνέντευξή της ανέφερε ποια είναι η κανονική της δουλειά και όσα της αρέσει να κάνει στον ελεύθερο χρόνο της.

«Η κανονική μου δουλειά είναι στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όπου ασχολούμαι με την Κοινή Αγροτική Πολιτική. Οι συνάδελφοί μου στο υπουργείο λένε τα καλύτερα για την παρουσία μου στο The Chase», ανέφερε η Μαρία Μάρκου.

«Αγαπώ το διάβασμα και διαβάζω σχεδόν τα πάντα αλλά είναι έτσι η φύση μου – η φτιαξιά μου, που λένε και στο χωριό μου. Η γνώση είναι κάτι αντίστοιχο με την πλατωνική ρήση για τη μουσική: Δίνει ζωή στο σύμπαν, φτερά στο μυαλό και ύπαρξη στα πάντα», περιέγραψε η Chaser.

«Στον ελεύθερο χρόνο μου κάνω γιόγκα, ασχολούμαι με την κηπουρική, τα σκυλάκια μου –τη Holly και την Dolly–, πηγαίνω βόλτες με τη μηχανή και παρακολουθώ ποδόσφαιρο.

Όπως έλεγε και ο αιρετικός σκηνοθέτης Πάολο Παζολίνι, “το ποδόσφαιρο δεν είναι απλά ένα άθλημα. Είναι μια ξεχωριστή, μοναδική γλώσσα”. Θα με δείτε στις κερκίδες να υποστηρίζω την ομάδα του Ολυμπιακού –είμαι ένθερμη οπαδός– αλλά στα κάγκελα, όχι, δεν έχω ανέβει ακόμη».

«Στην τηλεόραση δεν είχα καμία προηγούμενη εμπειρία. Το The Chase ήταν το βάπτισμα του πυρός. Είμαι η “Μυστηριώδης Γυναίκα με τα Μαύρα” και στην εκπομπή φοράω μόνο μαύρα.

Στην προσωπική μου ζωή το “σπάω” λίγο. Από εκεί και πέρα, την ψυχολογία του looser δεν την έχω καθόλου, άλλωστε σε ποιον δεν αρέσει να νικά; Βέβαια, όταν χάνω από άξιους αντιπάλους, αναγνωρίζω την αξία τους, χειροκροτώ τη γνώση τους και φυσικά παραδέχομαι την ήττα μου».

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved