Μιζεράκη: Το μήνυμα για τα γενέθλια του Ζάρλα, τρία χρόνια από τον θάνατο του «λύγισαν» το Instagram
Showbiz

Μιζεράκη: Το μήνυμα για τα γενέθλια του Ζάρλα, τρία χρόνια από τον θάνατο του «λύγισαν» το Instagram

Τρία χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που η τραγική είδηση του θανάτου του Πάνου Ζάρλα έκαναν τον γύρω του διαδικτύου.

Ο νικητής του «Power of Love 1» άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο ανήμερα των 28ων γενεθλίων του.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε σοκ και θλίψη στο πανελλήνιο. Η τελευταία σύντροφος του, Στέλλα Μιζεράκη, δεν μπορούσε να πιστέψει τι συνέβη και μέχρι και σήμερα δεν το έχει ξεπεράσει.

Σήμερα (30/5), η Στέλλα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με τον Πάνο Ζάρλα, με αφορμή τα τρία χρόνια από τον θάνατό του.

«Τα πρώτα σου γενέθλια που γιορτάσαμε μαζί και δυστυχώς το ένα από τα δύο. Σαν σήμερα θα γιορτάζαμε τα γενέθλιά σου. Ζεις μέσα στις καρδιές μας το υπέροχο χαμόγελό σου», έγραψε στη λεζάντα.

Να σας θυμίσουμε πως ο Πάνος Ζάρλας σκοτώθηκε σε τροχαίο, ανήμερα των γενεθλίων του. Ήταν περίπου 02:00, όταν ο Πάνος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του στο ανοδικό ρεύμα της Λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου.

Η μηχανή προσέκρουσε στις διαχωριστικές μπάρες αριστερά του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Πάνος Ζάρλας δεν φορούσε κράνος.

Την ίδια ώρα, κι ενώ ακόμα δεν είχε γίνει γνωστός ο θάνατος του Πάνου, φίλοι του είχαν κατακλύσει τα social media του πρώην παίκτη, με ευχές για τα γενέθλιά του.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved