Χριστόφορος Βλαχάκης: Το μήνυμα απογοήτευσης του γιου του Χρήστου Δάντη: «Έχω αρρωστήσει...»
Showbiz

Χριστόφορος Βλαχάκης: Το μήνυμα απογοήτευσης του γιου του Χρήστου Δάντη: «Έχω αρρωστήσει...»

Με μια σειρά από Instagram Stories, o Χριστόφορος Βλαχάκης, γιος του Χρήστου Δάντη, δήλωσε ξεκάθαρα ότι περνάει μια περίοδο έντονης θλίψης και απογοήτευσης, μιας και αυτό που νιώθει είναι μια διαρκής στασιμότητα. 

Είναι ο γιος του Χρήστου Δάντη και της Κατερίνας Τοπάζη, με τον ίδιο να έχει αποφασίσει από πολύ μικρή ηλικία να ακολουθήσει τον δρόμο του πατέρα του και να ασχοληθεί ενεργά με την μουσική βιομηχανία.

Ο Χριστόφορος Βλαχάκης δεν περιορίστηκε στην Ελλάδα και για αυτόν ακριβώς τον λόγο, τα τελευταία χρόνια, προσπαθεί να χτίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και να κάνει εκεί την επιτυχία του. Την Δευτέρα 30 Μαΐου, ο ίδιος δημοσίευσε μια σειρά από Stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να μοιραστεί και μετέπειτα να συζητήσει με τους διαδικτυακούς του φίλους τους προβληματισμούς του.

Ο Χριστόφορος Βλαχάκης περιέγραψε ότι περνάει μια πολύ περίεργη φάση στη ζωή του, αφού νιώθει ιδιαίτερα απογοητευμένος, μιας και η καριέρα του δεν εξελίσσεται όπως εκείνος θα ήθελε και ενώ προσπαθεί πολύ, νιώθει ότι κανένας δεν του δίνει σημασία και δεν μπορεί να φανταστεί έτσι το μέλλον του.

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά στα stories του: «Περνάω μια ακόμη περίοδο θλίψης. Έχετε νιώσει ποτέ ότι αξίζετε περισσότερα και να μην μπορείτε να βρείτε τι είναι αυτό που κάνετε λάθος; Σαν να εύχεστε να είχατε τις απαντήσεις και να μην ξέρετε από που να αρχίσετε να ψάχνετε γι’ αυτές. Ένα τέτοιο πράγμα… Νιώθω σαν μια οικογένεια που αξίζει πολλά περισσότερα. Ξέρω ότι μια μέρα θα τα καταφέρω, το ξέρω ως δεδομένο ότι μια μέρα θα τα καταφέρουμε αλλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί όλα γίνονται τόσο αργά. Τέλος πάντων, δε θέλω να μακρηγορώ, θέλω απλά να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου γιατί πιστεύω ότι αξίζει να ξέρετε γιατί είμαι σιωπηλός και όχι τόσο ενθουσιώδης.

Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να προχωράς κάποιες φορές και να μην το βάζεις κάτω. Ξεκίνησα όλη αυτή την προσπάθεια στα 19 μου και 2,5 χρόνια μετά νιώθω σαν να βρίσκομαι ακόμα στην πρώτη πίστα. Πάντα ήμουν αληθινός μαζί σας αλλά ποτέ δεν υπήρξα τόσο διαφανής μαζί σας όσο τον τελευταίο καιρό.

Έχω αρρωστήσει και έχω κουραστεί από το να προσποιούμαι. Βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες και ήθελα να το ξέρετε γιατί όπως λέω πάντα, είμαστε μαζί σε όλο αυτό και δεν το κάνω μόνος μου. Σε κάθε περίπτωση, μπορεί να είμαι χάλια ψυχολογικά αλλά μαζί θα “καταλάβουμε” τον κόσμο. Μην αφήσετε τους δαίμονές μου να σας ξεγελάσουν. Δεν πιστεύω ότι θα μπορέσω πραγματικά να σας εξηγήσω πόσο σημαντικό ήταν για μένα να το εκφράσω αυτό»

Δείτε στην παρακάτω gallery όλα όσα ανέβασε στα Instagram Stories του:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved