Η Άννα Μαρία Ίβιτς είναι μία κούκλα! Η ηλικία, ο πρωταθλητισμός και η υπερηφάνεια της μαμάς Ελένης
Showbiz

Η Άννα Μαρία Ίβιτς είναι μία κούκλα! Η ηλικία, ο πρωταθλητισμός και η υπερηφάνεια της μαμάς Ελένης

Η Ελένη Πετρουλάκη μίλησε για την μεγάλη της κόρη, Αννα-Μαρία, η οποία διαπρέπει στον στίβο, ενώ αναφέρθηκε στα οφέλη του αθλητισμού, σημειώνοντας πως και οι τέσσερις κόρες της αθλούνται.

Η κόρη της Ελένης Πετρουλάκη και του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Ίλια Ιβιτς, Αννα-Μαρία, ακολουθεί τα βήματα των διάσημων γονιών της ή μάλλον την... προπό­νησή τους.

Η πρωτότοκη κόρη του ζευγαριού διαγράφει ήδη τη δική της πορεία στον χώρο του αθλητισμού και συγκεκριμένα στον στίβο.

Η 17χρονη κοπέλα, που έχει κληρονομήσει την ομορφιά της μητέρας της αλλά και την αγάπη της για τη γυμναστική, πρόσφατα σημείωσε μεγάλη επιτυχία στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα Στίβου, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδο­μάδα στην Καέν της Γαλλίας όπου αγωνίστηκε στον τελικό των 400 μέτρων, κατακτώντας την έκτη θέση με χρόνο 57,83".

Ως υποστηρικτική μητέρα, η Ελένη Πετρουλάκη, που, μαζί με τον επί 20 χρόνια σύντροφο ζωής της Ιλ. Ιβιτς τη στηρίζει σε κάθε της βήμα, μίλησε στη Realnews για την κόρη της.

«Η Αννα-Μα­ρία ασχολείται με τον στίβο από πέντε χρόνων και έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να βρίσκεται σε αυτό το σημείο, αφού η ύλη των ελληνικών σχολείων δεν βοηθά τα παιδιά που ασχολούνται με τα αθλήματα. Μόνο υπερηφά­νεια μπορούμε να νιώθουμε με τον Ιλια ως γο­νείς και είμαστε δίπλα της σε κάθε της βήμα. Λό­γω της φύσης του επαγγέλματος τόσο του δικού μου όσο και του Ιλια, καταλαβαίνουμε απόλυτα και τον κόπο και την προσπά­θεια που καταβάλλει».

Η νεαρή αθλήτρια ανήκει στην ομάδα στίβου του ΣΑΚΑ Κολλεγίου Αθηνών Ψυ­χικού με προπονητή τον Ιωάννη Οικονόμου και, με τη συμμετοχή της στην ομάδα σκυταλοδρομίας στους αγώνες της Παγκόσμιας Γυμνασιάδας κατέλαβε την τρίτη θέση, κάτι που της έχει εξασφαλίσει ήδη μια θέση άνευ εξετάσεων στα ΤΕΦΑΑ, αν το επιθυμεί, ή μοριοδότηση για πολλές άλλες σχολές στην Ελλάδα.

Η ίδια, ωστόσο, εξετάζει και το ενδεχόμενο να σπουδάσει Fashion Business σε αμερικανικό πανεπιστή­μιο, μια ειδικότητα που δεν υπάρχει στην Ελλάδα.

«Θα είμαστε πάντα δίπλα της και θα τη στηρίζουμε σε κά­θε της βήμα. Αλλωστε, δεν μπορούμε να της φέρουμε αντίρ­ρηση και δεν είναι σωστό τα παιδιά μας να βαδίζουν στον δρόμο που εμείς θέλουμε», είπε η Ελ Πετρουλάκη για το πώς διαχειρίζεται εκείνη και ο σύζυγός της το ενδεχόμενο η Αννα-Μαρία να ανοίξει τα φτερά της για την Αμερική.

Η Ελ. Πετρουλάκη είναι μία από τις πιο δημοφιλείς γυμνάστριες και, μάλιστα, έχει καταφέρει σε βάθος χρόνου να συνδυάσει καριέρα και οικογένεια. Η ίδια και ο σύ­ζυγός της είναι αχώριστοι τα τελευταία 20 χρόνια και έχουν αποκτήσει τέσσερις κόρες τη 17χρονη Αννα-Μαρία, τις 14χρονες δίδυμες Μίλα και Δωροθέα και την 11χρονη Ηλιάνα.

Η εθνική μας γυμνάστρια, που μύησε τις Ελληνιδες στην καθημερινή γυμναστική ακόμα και στο στενό πλαίσιο του σπιτιού τους, γεμάτη ενθουσιασμό, δήλωσε: «Ολα τα παιδιά μου ασχο­λούνται με τον αθλητισμό.

Η Μί­λα είναι στην Εθνική ομάδα ποδο­σφαίρου, η Δωροθέα ασχολείται με τον στίβο και η Ηλιάνα αθλείται. Ο σκοπός μου ήταν τα παιδιά μου να ασχοληθούν με τον αθλητι­σμό για να περάσουν ήσυχη εφη­βεία, χωρίς κακές επιρροές, για­τί, όταν ένα παιδί αθλείται, μένει μακριά και από το ποτό και από το τσιγάρο, αλλά και από τις κακές συναναστροφές, ενώ ταυτόχρονα κάνει καλό στην υγεία του.

Αυτή εί­ναι και η συμβουλή που δίνω στις μαμάδες. Αλλωστε, κα­τά τη διάρκεια της καραντίνας, είδαμε πόσο κακό ήταν για την ψυχολογία των παιδιών το ότι σταμάτησαν οι αθλητι­κές δραστηριότητες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved