Baby Boom στην οικογένεια Καίσαρη
Showbiz

Baby Boom στην οικογένεια Καίσαρη

Έγκυος για δεύτερη φορά η γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων Αναστασία Καίσαρη - Η πρώτη δημόσια κοσμική εμφάνιση και η συγκίνηση του παππού...

Νέο μέλος προσε­χώς για την οικο­γένεια Καίσαρη. Η κόρη του «βα­σιλιά των διαμαντιών» και σχεδιάστρια κοσμημάτων, Αναστασία, και ο σύζυγός της και επιχειρη­ματίας, Thomas Persy, περιμέ­νουν το δεύτερο παιδάκι τους.

Το λαμπερό ζευγάρι της showbiz έκανε την πρώτη δημό­σια κοσμική εμφάνισή του στο exclusive event που πραγματο­ποιήθηκε στο Περιστύλιο του Ζαππείου, ενόψει της boutique «Bulgari».

Την επιτυχημένη αυτή πορεία και συνεργασία μεταξύ των δύο εμβληματικών οίκων συνεχίζουν επάξια ο Βασίλης και η Αναστα­σία Καίσαρη, η νέα γενιά της οι­κογένειας, με το ίδιο αμείωτο πά­θος για δημιουργία.

Η boutique, η οποία βρίσκεται στη φημισμέ­νη οδό Βουκουρεστίου, που φι­λοξενεί εδώ και δεκαετίες κορυ­φαίους οίκους μόδας, είναι ένα δημιουργικό κράμα του ρωμαϊ­κού κλασικισμού και των αναφο­ρών στις μεσογειακές ρίζες του οίκου.

Η Αναστασία έκλεψε την παρά­σταση όχι μόνο με το υπέροχο πορτοκαλί φόρεμα που επέλεξε για εκείνη τη βραδιά, σε συνδυα­σμό με ίδιο χρώμα πέδιλα, αλλά και με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, αφού βρίσκεται σε προχω­ρημένη εγκυμοσύνη.

Οι γονείς της, Κώστας και Χριστιάνα Καί­σαρη, δεν μπορούσαν να κρύ­ψουν την ευτυχία τους, αφού η οικογένειά τους θα μεγαλώσει με ακόμα ένα μέλος.

Το ζευγάρι έχει ήδη μια κορούλα, τη Χριστιάνα, που της έχουν μεγάλη αδυναμία. Η Αναστασία και ο Thomas ενώ­θηκαν με τα δεσμά του γάμου τον χειμώνα του 2019 δύο φο­ρές, καθώς παντρεύτηκαν με κα­θολική τελετή στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου, στο κέντρο της Αθήνας, σε κλειστό οικογενεια­κό κύκλο, και την επομένη τέλεσαν ένα δεύτερο Μυστήριο, έναν ορθόδοξο γάμο, που πραγματο­ποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγί­ου Δημητρίου, στο Παλαιό Ψυχι­κό, όπου καλεσμένη ήταν όλη η κοσμική Αθήνα.

Και στις δύο τελετές η κόρη του γνωστού επιχειρηματία κοσμη­μάτων επέλεξε να φορέσει νυφι­κές δημιουργίες του Οίκου Celia Kritharioti.

Πηγή:Secret

Φωτoγραφίες:NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved