Σάντυ Χατζηιωάννου: Αυτός είναι ο πραγματικός «Νικηφόρος» της ζωής της Τζένης από τον Σασμό
Showbiz

Σάντυ Χατζηιωάννου: Αυτός είναι ο πραγματικός «Νικηφόρος» της ζωής της Τζένης από τον Σασμό

Η Σάντυ Χατζηιωάννου, η ταλαντούχα ηθοποιός που αγαπήθηκε μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Σασμός», είναι ερωτευμένη με τον σύμβουλο σταδιοδρομίας Θοδωρή Θεοτόκη και δεν το κρύβει.

Η Τζένη του «Σασμού», κατά κόσμον Σά­ντυ Χατζηιωάννου, είναι ερωτευμένη εδώ και πέντε χρόνια και δεν έχει μά­τια παρά μόνο για τον σύντροφό της.

Η καρ­διά της ηθοποιού, που στην καθημερινή σει­ρά του Alpha υποδύεται την αγαπημένη του Νικηφόρου (Γιώργου Αμούτζα), ανήκει στον Θοδωρή Θεοτόκη, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο, αφού εργά­ζεται ως σύμβουλος σταδιοδρομίας και ειση­γητής σε εκδηλώσεις επαγγελματικού προσα­νατολισμού.

Οι δυο τους κρατούν την όμορφη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες το χιούμορ είναι ένα από τα βασικά συστατικά που κρατά τον έρωτά τους ακόμα ζωντανό.

Μένουν κάτω από την ίδια στέγη και μοιράζονται πολλά κοινά εν­διαφέροντα. Λατρεύουν και οι δύο την ποδη­λασία, τις εκδρομές στη φύση και ης διακοπές σε ελληνικά νησιά, κυρίως σε προορισμούς της άγονης γραμμής.

Αγαπούν τις παρέες γι' αυτό και συχνά καλούν τους φίλους τους στο σπίτι για ταινίες και φαγητό. Η απλότητα και η χα­λάρωση είναι τα στοιχεία που αποκτούν στην καθημερινότητά τους καθώς τα επαγγέλμα­τα τους είναι αρκετά απαιτητικά και απορροφούν πολλή από την ενέργειά τους.

Η Σ. Χατζηιωάννου έχει καθημερινά γυρί­σματα, ειδικά το διάστημα αυτό, που στις ημέ­ρες προβολής της δραματικής σειράς προστέθηκε μία ακόμη ημέρα (η Παρασκευή), αλλά και λόγω του ρόλου της αφού ως σύντροφο του Νικηφόρου, ο οποίος αναμένει τα αποτελέσματα από το τεστ DNΑ για να μάθει ποιος είναι ο πατέρας του, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.

Αντίστοιχα, ο σύντροφός της ταξιδεύει πολύ, προκειμένου να παρίσταται σε ομιλίες ανά την Ελλάδα. Εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός η Σάντυ είναι και ένα όμορφο, φρέσκο κορίτσι, που θέλει διαρκώς να εξελίσσεται, κάτι που κάνει πιο εύκολο η σταθερότητα στην προσωπική της ζωή.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από πέντε χρόνια σε κοινή παρέα και η χημεία που αναπτύχθηκε μεταξύ τους δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Από τότε είναι μαζί, ερωτευμένοι και αχώριστοι. Σε λίγο οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους αναμένεται να μειωθούν και θα καταφέρουν να χαρούν το κα­λοκαίρι τους για το οποίο έχουν αρχίσει ήδη να κάνουν όνειρα για αποδράσεις στα νησιά.

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved