Τανιμανίδης-Μπόμπα: Η πρώτη έξοδος μετά τον σάλο για την εμφάνιση της Χριστίνας - Αποκλειστικές φωτό
Showbiz

Τανιμανίδης-Μπόμπα: Η πρώτη έξοδος μετά τον σάλο για την εμφάνιση της Χριστίνας - Αποκλειστικές φωτό

Το βιβλίο του «Πόντος – Δεν ξεχνώ» παρουσίασε το απόγευμα της Δευτέρας (30/5) ο Στέφανος Τανιμανίδης.

Από εκεί δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι δικοί του άνθρωποι και φυσικά ο γιος του και γνωστός παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης και η νύφη του Χριστίνα Μπόμπα.
Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr δεν θα μπορούσε να λείπει από εκεί και τους απαθανατίσαμε πάρα πολύ ευδιάθετους, παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες ώρες η Χριστίνα Μπόμπα σίγουρα είναι ιδιαίτερα φορτισμένη μετά την αφοπλιστική της απάντηση για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media.

Να θυμίσουμε πως η Χριστίνα Μπόμπα ξέσπασε μετά τα απαράδεκτα σχόλια που δέχτηκε τόσο για το επαγγελματικό ταξίδι που έκανε στο Μιλάνο χωρίς τα παιδιά της, όσο και το ρούχο που επέλεξε να φορέσει.

«Έχω κάποιες απορίες, αν ήμουν άντρας θα συσχέτιζε κανείς την ποσότητα υφάσματος που καλύπτει το σώμα μου, με την ηθική μου; Θα πίστευε κανείς πως ήμουν κακός πατέρας επειδή ήμουν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι; Επίσης άραγε ζούμε στο 2022 ή στον Μεσαίωνα»;, έγραψε η ίδια.

Το νέο βιβλίο...

Το νέο βιβλίο του Στέφανου Τανιμανίδη είναι μνημειώδες και περιέχει αναλυτικές αναφορές στην ιστορία του Πόντου ανά τους αιώνες μέσα από γεγονότα και πρόσωπα, στην μυθολογία και την γεωγραφία της περιοχής.

Επιπλέον οι μαρτυρίες από Ποντίους πρόσφυγες της πρώτης γενιάς, που ο συγγραφέας κατέχει στο αρχείο του και παρουσιάζονται στις σελίδες του βιβλίου, αποτελούν θησαύρισμα συλλογής του πατέρα του, του ιδίου και συνεργατών του, αλλά και της εξηντάχρονης, προσωπικής εμπλοκής του στα δρώμενα του οργανωμένου ποντιακού χώρου, στις ποντιακές κοινωνίες και τις πολιτιστικές οργανώσεις, τον οδήγησαν στη σύνταξη αυτού του βιβλίου. Tο βιβλίο διανθίζεται από σπάνιο φωτογραφικό υλικό με 400 ανέκδοτες φωτογραφίες. Ανάμεσά τους υπάρχουν γκραβούρες, χάρτες, καρτ ποστάλ, φωτογραφίες από περιοχές, οικισμούς, οικίες, αλλά και πρόσωπα που έζησαν στα μέρη του Πόντου, που κάποτε έσφυζαν από ελληνισμό.

Εκτός από τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα, στο Αμφιθέατρο Αντώνης Τρίτσης, είδαμε, μεταξύ άλλων, και την Τέτα Καμπουρέλη αλλά και τον Κώστα Χαρδαβέλλα.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε και το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved