Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον Δάκη – Η επιθυμία της οικογένειας
Showbiz

Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον Δάκη – Η επιθυμία της οικογένειας

Κηδεία Δάκη: Σε λίγες ώρες φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον Δάκη.

Η επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Ο Δάκης, που έγραψε τη δική του ιστορία στο μουσικό στερέωμα της χώρας, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 79 ετών μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η Λουκίλα Καρρέρ, σύζυγος του Μίμη Πλέσσα η οποία είναι συγκλονισμένη από τον χαμό του καθώς ήταν ο άνθρωπος, που μέχρι την τελευταία του στιγμή, του κρατούσε το χέρι.

«Εγώ ευτυχώς η δυστυχώς ήμουν εχθές μαζί του. Ήταν η τελευταία του μέρα. Του κρατούσα το χέρι και του είπα ποσό πολύ τον αγαπάω. Λίγες ώρες μετά «πέταξε». Ήταν καρδιακός μου φίλος, σαν οικογένεια μου. Ήξερα τα πάντα για την ζωή του και ήταν το πρωινό μου τηλεφώνημα κάθε μέρα τα τελευταία 35 χρόνια. Ήξερα για την κατάσταση την υγείας του από την αρχή. Έδωσε μια μάχη με αξιοπρέπεια με την ασθένεια του. Τις τελευταίες ημέρες αναγκαστήκαμε 2-3 δικοί του άνθρωποι να πούμε ότι δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα, γιατί και ο ίδιος δεν ήθελε. Τον στενοχωρούσε όλο αυτό», είπε αποκλειστικά στο gossip-tv η Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα.


Αν και ο ίδιος εδώ και δύο χρόνια προσπαθούσε να δίνει κουράγιο σε όλους τους καρκινοπαθείς, η κατάσταση της υγείας του ήταν αρκετά εύθραυστη, όπως ο ίδιος δήλωνε και στους συναδέλφους του, που αγωνιούσαν για την κατάστασή του.

Ο Δάκης μέχρι και την τελευταία στιγμή «αγωνίσθηκε» με σθένος, ενώ στο πλευρό του ήταν κάποια συγγενικά του πρόσωπα, αλλά και μερικοί καλοί φίλοι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved