Ορφέας Αυγουστίδης: Ο Αστέρης του Σασμού ντύνεται γαμπρός κι έκανε το πιο ανατρεπτικό bachelor party
Showbiz

Ορφέας Αυγουστίδης: Ο Αστέρης του Σασμού ντύνεται γαμπρός κι έκανε το πιο ανατρεπτικό bachelor party

Η μεγάλη μέρα φτάνει και ο Ορφέας Αυγουστίδης έκανε το πιο ανατρεπτικό bachelor party.

Έτσι κι αλλιώς ο Αστέρης του Σασμού είναι από τους πιο ηθοποιούς που πάντα κάνουν τη διαφορά και δεν θα μπορούσε να κάνει ένα κλασικό bachelor πάρτι, εξάλλου δεν είναι ο εορτασμός του τέλους της εργένικης ζωής αφού ήδη ζει σαν παντρεμένος με την κούκλα σύντροφό του και τον γιο τους!

Κάνοντας ένα διάλλειμα από τα γυρίσματα του Σασμού, πήρε τους κολλητούς του φίλους και απόλαυσαν μίνι διακοπές στο Ναύπλιο για το bachelor party του. Όπως θα δεις και στη φωτογραφία, εκείνος και κάμποσοι φίλοι του βούτηξαν στη θάλασσα και ο ηθοποιός μοιράστηκε το φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Δες τη φωτό στη gallery

«Ο Ορφέας Ελευθέριος Αυγουστίδης του Κωνσταντίνου και της Μαρίας το γένος Τζομπανάκη που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Αθήνα και η Γεωργία Κρασσά του Στυλιανού και της Ελένης το γένος Λιακάκη που γεννήθηκε στο Μαρούσι και κατοικεί στην Αθήνα πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στο Κορωπί της Αττικής», αναφέρει η αναγγελία του γάμου του.

Ο γάμος και η βάφτιση θα γίνουν μαζί, την ίδια μέρα, όμως τόσο ο Ορφέας Αυγουστίδης όσο και η σύντροφός του κρατούν επτασφράγιστο μυστικό τις λεπτομέρειες καθώς θέλουν να κρατήσουν αυτή τη μέρα μόνο για τους ίδιους και πολύ δικούς τους ανθρώπους. Εκείνο που γνωρίζουμε σίγουρα πάντως, είναι πως ο γάμος θα έχει χρώμα... Κρητικό, όπως ορίζει η τηλεοπτική Καλλιόπη, η Μαρία Τζομπανάκη η οποία, αν θυμάστε καλά, στον δικό της γάμο το 2016 με τον Γιάννη Βάλβη με τον οποίο ζει ως επί το πλείστον στη Νέα Υόρκη (τους τελευταίους μήνες λόγω των γυρισμάτων του Σασμού βρίσκεται στην Ελλάδα), ακολούθησε κάθε έθιμο της ιδιαίτερης πατρίδας της, της λεβεντογέννας Κρήτης.

«Είμαι μάνα και Κρητικιά! Δεν είμαι Καλλιόπη, είμαι ένα σκαλάκι κάτω από την Καλλιόπη. Είναι μεγάλη χαρά ο γάμος του γιου μου. Το πιο μεγάλο γεγονός είναι το παιδί μας που ήρθε ένας ήλιος στη ζωή μας, η Γεωργία μας, που είναι μια υπέροχη γυναίκα και όλο αυτό θα το γιορτάσουμε όλοι μαζί» είπε πρόσφατα σε συνέντευξή της η Μαρία Τζομπανάκη, αποφεύγοντας να δώσει άλλες λεπτομέρειες για την ημέρα του γάμου και της βάφτισης του εγγονού της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved