Showbiz

Αλεξάνδρα Αϊδίνη: «Είμαι αρκετά άπειρη από τηλε­όραση, οπότε βλέπω τις ατέλειές μου»

Η Αλεξάνδρα Αϊδίνη είναι μία ηθοποιός που μπορεί να απογειώσει τον κάθε ρόλο που της ανατίθεται, όπως κάνει με αυτόν της Έλενας στη σειρά «Ψέματα» του ALPHA.

Η ίδια σε συνέντευξή της μίλησε για τις πρώτες σκέψεις που έκανε όταν είδε το πρώτο επεισόδιο και τον εαυτό της στη μικρή οθόνη, ενώ ανέφερε αν έχει παρακολουθήσει τις καταγγελίες των συναδέλφων της.

Σκεφτήκατε να επικοινωνήσετε με συναδέλ­φους ηθοποιούς που έχουν καταγγείλει πα­ρόμοια περιστατικά;

Οχι, είναι ένα λεπτό ζήτημα, νωπό. Είχα άπειρο υλικό να στραφώ και να μελετήσω. Δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω κάποια συνάδελφο και τα προσωπικά βιώματα για να φτιάξω έναν ρόλο, το θεωρώ παραβιαστικό.

Παρακολουθείτε όλο αυτό που συμβαίνει το τελευταίο έτος με τις καταγγελίες συναδέλφων σας;

Η μεγάλη ταραχή ήρθε όταν είδαν όλα αυτά για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας. Από τη μία άνοιξε μία πόρτα και υπήρξε φως για να καταλάβουμε ότι μπορούμε να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας. Παράλληλα όμως ήταν μία ρωγμή για το καλλιτεχνικό στερέωμα και την κοινωνία μας.

Τώρα που τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, απαιτείται ψυχραιμία. Ολα τα στοιχεία έχουν κατατεθεί και η δικαιοσύνη θα αποφανθεί. Ας εμπιστευτούμε τους θεσμούς και ας σεβαστούμε τις ιερές αυτές στιγμές για τα θύματα.

Επιστρέφοντας στη σειρά, ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις που κάνατε όταν είδατε το πρώτο επεισόδιο και τον εαυτό σας στη μικρή οθόνη;

Πώς βλέπουν τα παιδάκια μία ταινία και κρύ­βουν τα μάτια τους με τα χέρια τους; Κάπως έτσι. Είμαι αρκετά άπειρη από τηλε­όραση, οπότε βλέπω τις ατέλειές μου. Εί­ναι βέβαια πολύ μικρό αυτό σε σχέση με το πολύ καλό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα που δώσαμε όλοι.

Το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μου σε όλα τα επίπεδα. Το συ­ναίσθημά μου ήταν μεγάλη χαρά και περηφά­νια. Νομίζω ότι αυτή η σειρά αποδεικνύει ότι η ελληνική τηλεόραση πλέον ζητά δουλειές προσεγμένες, με κινηματογραφική αισθητική και περιεχόμενο.

Πηγή:TύποςTV

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved