Αλεξάνδρα Αϊδίνη: «Πήγα στο ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς και μου πρόσφεραν ένα κουτί μπακλαβαδάκια»
Showbiz

Αλεξάνδρα Αϊδίνη: «Πήγα στο ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς και μου πρόσφεραν ένα κουτί μπακλαβαδάκια»

Ταλαντούχα και «γεμάτη φως» στα μάτια και την ψυχή. Πρόκειται για την Αλεξάνδρα Αϊδίνη.

Η ηθοποιός η οποία πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά «Ψέματα» του ALPHA, μίλησε για τους λόγους που δεν έκανε τηλεόραση μέχρι τώρα και για όσα της λέει ο κόσμος που τη συναντά στον δρόμο.

Μέχρι τώρα γιατί δεν κάνατε τηλεόραση;

Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Είχα πάρει έναν δρόμο, έτρεχα, αγωνιούσα για αυτόν και τα άλλα μονοπάτια ξέφευγαν. Αυτό συνέ­βη σε μένα με το θέατρο και την τηλεόραση.

Με είχε απορροφήσει το θέατρο, με γέμιζε, οπότε ούτε έψαξα την τηλεόραση ούτε με έψαξε. Εχω κάνει κάποιες συμμετοχές, υπήρ­ξαν κάποιες προτάσεις, αλλά κατάλαβα ότι δεν θα μπορούσα να τις στηρίξω.

Μία από τις «προεκτάσεις της τηλεόρα­σης» είναι η έντονη αναγνωρισιμότητα. Ηταν ένας λόγος για τον οποίο δεν «ψάξατε» την τηλεόραση; Νομίζω είστε αρκετά εσωστρεφής!

Είναι διαδικασίες που είναι μέρος της δου­λειάς, ειδικά όταν μιλάμε για τηλεόραση. Με δυσκολεύει, η αλήθεια είναι, να μιλάω για μένα, αλλά αρχίζω να προσπαθώ να το απολαμβάνω! Κάποια παιδιά ίσως το έχουν όνειρο και το χαίρομαι που μπορούν να το κάνουν τόσο καλά, αλλά είναι μακριά από τη δική μου ιδιοσυγκρασία.

Ο κόσμος που σας συναντά τώρα στον δρόμο τι σας λέει;

Είναι γλυκιά η αντιμετώπισή τούς! Πρόσφατα πήγα στο ζαχαροπλαστείο της γετονιάς να ψωνίσω και μου προσέφεραν ένα κουτί μπακλαβαδάκια λέγοντάς μου συγχαρητήρια! Ηταν τόσο συγκινητικό και γλυκό... Μακάρι να παραμείνει αυτή η αίσθηση.

Με λίγες λέξεις πώς θα περιγράφατε την Αλεξάνδρα στην καθημερινότητα;

Τρέχει και δεν φτάνει, προσπαθεί να βρει χρό­νο για τους φίλους και τούς αγαπημένους της, θα ήθελε να σκαλίζει τον κήπο της περισσότερο, να μπλέκεται με χώματα και ρίζες! Άνθρωποι, ζώα και στιγμές ηρεμίας, αυτή θα ήθελα να είναι η καθημερινότητά μου!

Γεννημένη στην Ιταλία, σκεφτήκατε ποτέ να αφήσετε την Ελλάδα και να αναζητήσετε μόνιμη στέγη εκεί;

Η μητέρα μου είναι Ελληνοϊταλίδα, η Ιταλία είναι ένα ουσιαστικό κομμάτι για μένα που πολλές φορές θέλω να το συναντώ και μου λείπει! Αν θα έμενα μόνιμα, το έχω σκεφτεί πολλές φορές. Εχω κάνει και κάποια σεμι­νάρια για να έρθω σε επαφή με την ιταλική γλώσσα σε σχέση με το θέατρο...

Οσο περ­νούν όμως τα χρόνια νιώθω όλο και περισσότερα πράγματα να με κρατούν στην Ελλά­δα. Η Ρώμη είναι μια πανέμορφη πόλη για τους ανθρώπους, όλα εκεί είναι πολύ εύκο­λα, όλα λειτουργούν οργανωμένα. Πολλές φορές πάω εκεί και δεν θέλω να επιστρέψω, αλλά έχει μια γλύκα η Αθήνα που με μαγνητίζει.

Πηγή:ΤύποςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved