Γιώργος Μελισσινός: Έφυγε από την ζωή η ιστορική φωνή του Big Brother
Showbiz

Γιώργος Μελισσινός: Έφυγε από την ζωή η ιστορική φωνή του Big Brother

Σε πένθος βυθίστηκε σήμερα (31/5) ο ελληνικός κόσμος της ροκ μουσικής καθώς έφυγε από την ζωή ο ραδιοφωνικός παραγωγός, Γιώργος Μελισσινός.

Άφησε την τελευταία του πνοή στα 67 του χρόνια σκορπίζοντας την θλίψη σε συγγενείς, φίλους και ακροατές.

Ο Γιώργος Μελισσινός ξεκίνησε να παίζει κιθάρα με ένα σκουπόξυλο, σε ηλικία μόλις επτά χρονών και μέχρι τα έντεκα του κατάφερε να παίζει κανονικά.

Ραδιόφωνο έκανε για πρώτη φορά σε μια ταράτσα στην Ηλιούπολη, γύρω στα δεκατρία του μαζί με έναν συνομήλικο. Αργότερα, για χρόνια έκανε εκπομπές σε διάφορους σταθμούς σε Φλωρεντία, Μιλάνο, Μόντε Κάρλο, Λονδίνο και σποραδικά σε κολεγιακούς σταθμούς σε Νέα Υόρκη, Χιούστον, Σαν Φρανσίσκο.

Λίγα χρόνια αργότερα κατάφερε να κάνει εκπομπές σε διάφορους σταθμούς σε Φλωρεντία, Μιλάνο, Μόντε Κάρλο, Λονδίνο και σποραδικά σε κολεγιακούς σταθμούς σε Νέα Υόρκη, Χιούστον, Σαν Φρανσίσκο.

Όταν δεν έκανε εκπομπές στον 969 Rock FM, σκηνοθετούσε ταινίες μικρού μήκους, video art, διαφημιστικά σποτ και (σπάνια) video clip. Επιπλέον, έγραφε σενάρια και κάποιες φορές σε περιοδικά και εφημερίδες. Έχει υπάρξει διευθυντής σε γνωστά περιοδικά. Επίσης, ήταν η φωνή του γνωστού ριάλιτι, «Big Brother».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved