Αντώνης Λουδάρος: «Πρέπει να είσαι καλλιτέχνης όλο το 24ωρο, με τα καλά του και τα κακά του»
Showbiz

Αντώνης Λουδάρος: «Πρέπει να είσαι καλλιτέχνης όλο το 24ωρο, με τα καλά του και τα κακά του»

Στις 10 Ιουνίου, ο αγα­πημένος ηθοποι­ός Αντώνης Λουδάρος ετοιμάζεται για πρεμιέρα στο θέατρo Άλσος.

Θα πρωταγωνιστεί στην επιθεώρηση που έγραψε η Δήμητρα Παπαδοπούλου με τίτλο «Τι ζούμε, ρε», σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη και χορογραφίες Φωκά Ευαγγελινού.

Την ίδια ώρα εργάζεται σε ελληνικές μεταγλωττίσεις για λογαριασμό μιας πολύ μεγάλης πλατφόρμας και κάνει τη σκηνοθετική επιμέλεια, συνεπώς έχει υπό την ευθύνη του και το casting. «Βλέπω κόσμο, ακούω τις φωνές, οπότε μαζί με το θέατρο είμαι σε έναν πυρετό προετοιμασιών, συν κάποια άλλα που ετοιμάζω για τον χει­μώνα πχ σίριαλ», είπε στη Secret.

H αλήθεια είναι ότι τον Αντώνη Λουδάρο τον έχουμε παρακολουθήσει και στην τηλεόραση, σε επιτυχημένες σειρές, ενώ τον έχουμε δει σε μουσικό παιχνίδι να μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις ερμηνευτικές του ικανότητες.

Όλη μέρα καλλιτέχνης λοιπόν; «Ανάλογα με το πώς βλέπεις τη ζωή την ίδια, θα έλεγα. Οταν ο θεατής με βλέπει να παίζω, θα δει το αποτέλεσμα μίας διαδικασίας. Δεν είναι μόνο το πώς παίζω, αν αρέσω ή τι δυνατότητες δείχνω στον κόσμο και αν τον ψυχαγωγώ πραγματικά.

Η καλλιτεχνία είναι μια ολόκληρη στάση ζωής, για μένα τουλάχιστον. Πρέπει να είσαι καλλιτέχνης όλο το 24ωρο. Με τα καλά του και τα κακά του. Γιατί αλήθεια είναι ότι, όταν είσαι καλλιτέχνης δεν έχει μόνο καλά. Οπότε ένας καλλιτέχνης είναι καλλιτέχνης 24 ώρες την ημέρα και όχι μόνο στο πλαίσιο της δουλειάς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι υπερφίαλος και ούτε αυτό να γίνεται τροχοπέδη για να βγάζει άσχημο χαρακτήρα», τόνισε χαρακτηριστικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved