Κόνι Μεταξά: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το bachelorette party της στη Σαντορίνη
Showbiz

Κόνι Μεταξά: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το bachelorette party της στη Σαντορίνη

Αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν ιδιαίτερο για την Κόνι Μεταξά, μιας και οι φίλες της της οργάνωσαν το πιο υπέροχο bachelor party στην Σαντορίνη και δεν σταμάτησαν να ποστάρουν φωτογραφίες και βίντεο.

Με τον Μάριο Καπότση είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και ετοιμάζονται να παντρευτούν μέσα στο καλοκαίρι και φαίνονται πως όλα μπαίνουν σιγά σιγά στην τελική ευθεία.
Στο εκκλησάκι του Αγίου Εφραίμ, στον οικισμό Φαλάσαρνα, που βρίσκεται στη δυτική ακτή της Κρήτης, θα ενωθούν με τα γαμήλια δεσμά η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης. Tο μυστήριο θα τελεστεί το Σάββατο 9 Ιουλίου και η εκρηκτική performer με τον γοητευτικό πολίστα θα έχουν κοντά τους συγγενείς και φίλους, με τους οποίους επιθυμούν να μοιραστούν τη χαρά τους. Πρώτος και καλύτερος θα είναι εκεί ο πατέρας της μέλλουσας νύφης Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος θα τη συνοδεύσει στην εκκλησία, παραδίδοντάς την στον γαμπρό.


Όπως είναι φυσικό, λίγες εβδομάδες πριν από τον γάμο της με τον Μάριο Καπότση, οι φίλες της Κόνι Μεταξά αποφάσισαν να της διοργανώσουν ένα bachelor party, για να γιορτάσουν το τέλος της εργένικης ζωής της. Έτσι λοιπόν από το μεσημέρι της Παρασκευής 28 Μαΐου, η νύφη και οι φίλες της ταξίδεψαν μέχρι την άκρως ρομαντική Σαντορίνη, με πρωταρχικό σκοπό να περάσουν απίστευτα το Σαββατοκύριακο, γεμάτο βραδινές εξόδους και girly στιγμές! Και το κατάφεραν!

Τα κορίτσια ξεσάλωσαν και στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από το bachelorette party της Κόνι Μεταξά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved