Αντίνοος Αλμπάνης: H αποκάλυψη για τον Φιλιππίδη και τα 40 χιλιάδες ευρώ που έκαναν «φτερά»
Showbiz

Αντίνοος Αλμπάνης: H αποκάλυψη για τον Φιλιππίδη και τα 40 χιλιάδες ευρώ που έκαναν «φτερά»

Στην εκπομπή Αυτός και ο άλλος φιλοξενήθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης και έκανε πολλές αποκαλύψεις. Μίλησε για τη σχέση του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, την απόρριψη που έχει «φάει» από δουλεία λόγω της περιπέτειας της υγείας του αλλά και για τα 40 χιλιάδες ευρώ που έκαναν «φτερά».

«Στην καραντίνα πέρασα φρικτά. Πέρα από την απομόνωση είχα μεγάλο φόβο γιατί δεν ήξερα τι είναι αυτό το οποίο συμβαίνει, αγχωνόμουν πολύ μην κολλήσω κάτι και δεν ήξερα πως θα επιδράσει στον οργανισμό μου, πέρασα δύσκολα. Παρόλα αυτά έκανα και εγώ μια ενδοσκόπηση στον εαυτό μου, είδα τι θέλω και τι δεν θέλω και ξεκαθάρισα κάποιες σχέσεις με κάποιους ανθρώπους δίπλα μου», είπε και συνέχισε:

«Έχω υπάρξει δυσαρεστημένος στην δουλειά αλλά όχι δυστυχισμένος. Είμαι ένας άνθρωπος που λόγω της κρίσης πρέπει να έχω χάσει από κανόνια γύρω στα 40.000€ μέχρι τα 40 μου χρόνια. Κάνανε φτερά».

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη και το #metoo αποκάλυψε:

«O Πέτρος Φιλιππίδης ήταν ο πρώτος άνθρωπος που είχα εκμυστηρευτεί το θέμα με την υγεία μου. Όταν όμως έγινε ο πανικός με τις καταγγελίες δεν τον πήρα τηλέφωνο, γιατί εκείνοι την περίοδο ήμασταν σε διαφορετικές δουλειές και είχαμε απομακρυνθεί. Εγώ έπεσα από τα σύννεφα γιατί ήταν μια πληροφορία πολύ ακραία. Αυτό που έκανε πρωτίστως είναι να επικοινωνήσω με κάποια από τα θύματα, τα οποία τυχαίνει να γνωρίζω, για να καταλάβω τι έχει συμβεί, γιατί είναι μικρή η πιάτσα, όποτε ξέρω πολλά παιδιά από αυτά που εμπλέκονται στην υπόθεση και σκεφτόμουν γιατί εγώ δεν γνωρίζω;».

«Δεν μπορώ να ξεχωρίσω τον καλλιτέχνη από τον έργο του. Για ανθρώπους που ψυλλιάζομαι ότι δεν είναι καλοί άνθρωποι ή πρεσβεύουν πράγματα με τα οποία εγώ δεν συμφωνώ, δεν θέλω να γνωρίζω πολλά πράγματα για την προσωπική του ζωή, γιατί υπάρχει περίπτωση να απομακρυνθώ από το έργο του. Έχει υπάρξει ένα σκηνοθέτης, τον οποίο θαύμαζα πάρα πολύ, να μάθω ότι είναι άνθρωπος περίεργος»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved