Συγκλονίζει ο Θέμης Αδαμαντίδης: «Στην πίστα έβγαλα κάτι από το στόμα και το πήγα για βιοψία»
Showbiz

Συγκλονίζει ο Θέμης Αδαμαντίδης: «Στην πίστα έβγαλα κάτι από το στόμα και το πήγα για βιοψία»

Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» μίλησε το πρωί της Τετάρτης (1-06) ο Θέμης Αδαμαντίδης. 

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με τον πολύποδα, τη νέα του σχέση και την γνωριμία με τον Στέλιο Καζαντζίδη.

«Η γιαγιά μου είχε δηλώσει συμμέτοχη για έμενα στο ‘Να η ευκαιρία’. Η συνεργασία με τον Στέλιο Καζαντζίδη ήταν όνειρο ζωής, έγινε και κουμπάρος μου. Ο Στέλιος Καζαντζίδης μου είχε πει πως έχει πολύ καλή φωνή άλλα ρεπερτοριακά είσαι σαν το ψάρι έξω από τα νερά του. Πολλά τραγούδια δεν ήθελα και τα είπαν άλλοι όπως το ‘Στην υγεία της αχάριστης’».

Για την περιπέτεια της υγείας του σημειώνει:

«Είχα έναν εξωγκωματικό πολύποδα, έπιασε και η προσευχή μου και στο 4ο τραγούδι έβγαλα κάτι από το στόμα και το πήγα για βιοψία», λέει ο τραγουδιστής που ήταν πάνω στην πίστα εκείνη την στιγμή.

Για την προσωπική του ζωή λέει:

«Είμαι πατέρας 5 αγοριών, παίρνω την γνώμη τους και εκείνα τη δίκη μου. Μπότοξ δεν ξέρω αν θα έκανα, ίσως να κοιμόμουν λίγο παραπάνω και κάποια περιποίηση. Είμαι ερωτευμένος, τα προσωπικά μου θέλω να είναι μόνο για μένα. Υπάρχουν και κακοπροαίρετοι που σχολιάζουν την σχέση μου».

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Mega Καλημέρα

Ο τραγουδιστής ετοιμάζεται για εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ θα εμφανίζεται μαζί με τη Σάσα Μπάστα και την Αγγελική Ηλιάδη στο καλοκαιρινό «north».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved