Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Το πρώτο της ταξίδι μετά από το Survivor- Στο πλευρό της ο Πηλαδάκης!
Showbiz

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Το πρώτο της ταξίδι μετά από το Survivor- Στο πλευρό της ο Πηλαδάκης!

Μετά από την επιστροφή της από το Survivor, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δηλώνει απόλυτα έτοιμη για νέες περιπέτειες με τα αγαπημένα της πρόσωπα, που τόσο πολύ της είχαν λείψει. 

Με τον Κώστα Πηλαδάκη είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από τις κοινές τους φωτογραφίες, που μαρτυρούν το πόσο πολύ ταιριάζουν!

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, με το που επέστρεψε από το Survivor, βρέθηκε αμέσως στην αγκαλιά των αγαπημένων της προσώπων και ιδιαίτερα του συντρόφου της, Κώστα Πηλαδάκη, ο οποίος και κατά την άφιξη της αγαπημένης του στο σπίτι τους, της είχε ετοιμάσει μια πολύ γλυκιά έκπληξη. Πριν από λίγες ημέρες, το ζευγάρι, που διανύει μια από τις πιο υπέροχες περιόδους, μιας και μετά από μήνες βρίσκονται και πάλι μαζί, ταξίδεψαν μέχρι το Παρίσι, για να περάσουν λίγες ημέρες μαζί και να ξεφύγουν λίγο από την καθημερινότητα της Αθήνας.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ενημέρωσε όλους της τους διαδικτυακούς της φίλους για τις όμορφες δραστηριότοητές τους στο ταξίδι τους, μιας και όπως είδαμε η ίδια παρακολούθησε αγώνα Champions League, ενώ παράλληλα ταξίδεψαν και μέχρι την μαγευτική Disneyland!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved