Δανάη Μπάρκα: Φόρεσε το φόρεμα που μπορείς να βάλεις ακόμη και στην παραλία
Showbiz

Δανάη Μπάρκα: Φόρεσε το φόρεμα που μπορείς να βάλεις ακόμη και στην παραλία

Η Δανάη Μπάρκα φόρεσε το smart σικ φόρεμα της σεζόν.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Πάμε Δανάη, είναι ένα κορίτσι που κάνει απίθανες εμφανίσεις και πάντα από εκείνες που θέλεις να αντιγράψεις ο κόσμος να χαλάσει. Και αυτή τη φορά φόρεσε το πιο must κομμάτι του καλοκαιριού.

Πρόκειται για ένα αέρινο και δροσερό φόρεμα σε αποχρώσεις μπεζ και πράσινο με μοτίβα. Φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας από το πρωί στη δουλειά μέχρι το βράδυ σε ένα ωραίο μπαράκι στο κέντρο της Αθήνας.

Το πιο έξυπνο όμως σε αυτή την εμφάνιση είναι πως πρόκειται για ένα τόσο άνετο και παράλληλα γουστό9ζικο φόρεμα που το φοράς και στην παραλία έχοντας από μέσα μόνο το μαγιό σου!

Δες στο στη gallery μαζί με κάμποσα ακόμη που μπορείς να φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη» είναι ένα κορίτσι ακομπλεξάριστο και ποτέ δεν έχει διστάσει να ποστάρει φωτογραφίες στο instagram έτσι όπως ακριβώς είναι, δηλαδή χωρίς ίχνος ρετούς!

Όπως έκανε πρόσφατα που πόζαρε με το μαγιό της και πέρασε ξανά τα δικά της ηχηρά μηνύματα!

Η παρουσιάστρια έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές το πόσο πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας και πως πρέπει να το φροντίζουμε κάθε στιγμή!
Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που περνά και τα υπέροχα μηνύματά της μέσα από την εκπομπή της, όπως:

«Κανένας δεν αισθάνεται πάντα καλά. Κι εγώ ακόμα που φαίνομαι ακομπλεξάριστη, μπορεί να μην είμαι πάντα. Αλλά προσπαθώ γιατί νιώθω ότι αν είμαι εγώ μπορεί να είναι κι άλλος ένας άνθρωπος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved