Γιώργος Μαζωνάκης: Exclusive video στο Tik Tok από το τραγούδι του με τον Arash!
Showbiz

Γιώργος Μαζωνάκης: Exclusive video στο Tik Tok από το τραγούδι του με τον Arash!

Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης μοιράστηκε στο λογαριασμό του στο tik tok απόσπασμα από το πολυαναμενόμενο music video του «Τώρα Τώρα (Boro Boro)», που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα!

Aπό το πρώτο κιόλας άκουσμα, καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για ένα άκρως ξεσηκωτικό κομμάτι, το οποίο και πρόκειται να συντροφεύσει τα καλοκαιρινά μας βράδια!

Το «Τώρα Τώρα (Boro Boro)» αποτελεί μία διεθνή συνεργασία, για ένα ραπ τραγούδι που συνδυάζει τα ελληνικά από τον Γιώργο Μαζωνάκη και τα φαρσί (περσικά) από τον Arash, σε παραγωγή του «παραγωγού -φαινόμενο» Dj Topic και αναμένεται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα σε λίγες ημέρες. Τα γυρίσματα του music video πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα, προβάλλοντας τις ομορφιές της χώρας μας, ενώ το τελικό αποτέλεσμα θα ξεσηκώσει, προβάλλοντας εικόνες χαράς, αισιοδοξίας και ελληνικής διασκέδασης!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μοιράστηκε με τους φίλους του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok, ένα teaser από το τραγούδι τους και το αποτέλεσμα είναι μαγικό! Τους ελληνικούς στίχους του τραγουδιού υπογράφει ο Μιχάλης Κουινέλης Stavento

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved