Trannos: Ποινή 10 μηνών στον γνωστό τράπερ για οπλοκατοχή- Τι υποστήριξε στον ανακριτή!
Showbiz

Trannos: Ποινή 10 μηνών στον γνωστό τράπερ για οπλοκατοχή- Τι υποστήριξε στον ανακριτή!

Ο γνωστός trapper Trannos, μετά από την προσαγωγή του στο αστυνομικό τμήμα για οπλοκατοχή, αφέθηκε ελεύθερος με ποινή 10 μηνών, αλλά και χρηματική ποινή!

Από νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης 1 Ιουνίου, γνωστοποιήθηκε ότι γνωστός τράππερ συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές, με την δικαιολογία της παράνομης οπλοκατοχής.

Το σκηνικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Τρίτης (31-05) στο Περιστέρι οπού αστυνομικοί κάνοντας έλεγχο στο αυτοκίνητό του, προχώρησαν στην σύλληψη γνωστού trapper με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής. Μετά από την διαδικασία της προανάκρισης, ο γνωστός τράπερ αφέθηκε ελεύθερος, με ποινή 10 μηνών για την παράνομη κατοχή ενός glock, το οποίο και βρήκαν στο αυτοκίνητό του, αλλά και χρηματική ποινή.

Ο Trannos υποστήριξε ότι το συγκεκριμένο όπλο δεν ήταν δικό του, αλλά ενός φίλου του, ο οποίος βρισκόταν μαζί του στο αυτοκίνητο και θα πήγαιναν μαζί στο γύρισμα του video clip του. Μάλιστα, όταν ο τράπερ είδε το όπλο ακύρωσε άμεσως το γύρισμα, μιας και διαφωνούσε με το όπλο, που είχε ο φίλος του μαζί. Παρ' όλα αυτά κρίθηκε ένοχος για την παράνομη οπλοκατοχή.

Ο φίλος του, με την σειρά του, ανέλαβε όλη την ευθύνη για το glock, ενώ παράλληλα τόνισε ότι το είχε νοικιάσει μόνο και μόνο για το γύρισμα και θα το επέστρεφε.

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη γνωστός τράπερ για παράνομη οπλοκατοχή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved