Άλλος ένας Έλληνας ηθοποιός έκανε εμφύτευση μαλλιών!
Showbiz

Άλλος ένας Έλληνας ηθοποιός έκανε εμφύτευση μαλλιών!

Σε εμφύτευση μαλλιών προχώρησε πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός ο οποίος ήθελε να αποκτήσει και πάλι τα πλούσια μαλλιά που είχε στο παρελθόν. 

Ο λόγος για τον Ορέστη Τζιόβα ο οποίος υπεβλήθη σε μεταμόσχευση μαλλιών στο εμπρός μέρος της κεφαλής του, εκεί που είχε αρχίσει να διαπιστώνει μία αραίωση, όπως συμβαίνει σε πάρα πολύ κόσμο.

Το καλό είναι όμως πως σε αντίθεση με κάποιους άλλους που συνεχίζουν να θεωρούν "ταμπού" την όλη διαδικασία και την αποκάλυψη ότι την έχουν κάνει, δεν είχε κανένα πρόβλημα να την επικοινωνήσει μέσω των social media του, στέλνοντας το δικό του μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Και φυσικά δεν έκανε... εκπτώσεις αλλά πήγε στον καλύτερο γι' αυτή τη δουλειά, τον Ιωάννη Παπαγγελόπουλο ο οποίος και στο παρελθόν έχει αναλάβει να χαρίσει αέρα ανανέωσης σε γνωστά πρόσωπα του καλλιτεχνικού και τηλεοπτικού κόσμου.

Όπως για παράδειγμα στον Αντώνη Λουδάρο ο οποίος χαίρεται πολύ για τον νέο του εαυτό όπως και στον πρώην παίκτη του GNTM Παναγιώτη Αντωνόπουλο που είχε εκφράσει πολλές φορές την ανασφάλειά του για την αραίωση των μαλλιών του. Να όμως που όλα φτιάχνονται, ειδικά όταν απευθύνεσαι στον καλύτερο. Στον Ιωάννα Παπαγγελόπουλο είχε απευθυνθεί και ο πρώην παίκτης του Survivor Κώστας Τσεπάνης.

Όσο για τον Ορέστη Τζιόβα ο οποίος ανέβασε φωτό μετά την όλη διαδικασία, αυτό το διάστημα βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης και θα αρχίσει να χαίρεται τη νέα του κόμη σε περίπου 4 με 5 μήνες από τώρα. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved