Τα κορίτσια του Σασμού ποζάρουν με μαγιό και αποκαλύπτουν τα μυστικά ομορφιάς τους
Showbiz

Τα κορίτσια του Σασμού ποζάρουν με μαγιό και αποκαλύπτουν τα μυστικά ομορφιάς τους

Είναι νέες, ωραίες και βιώνουν την απόλυτη επιτυχία! Ο λόγος για τα κορίτσια του «Σασμού».

Φέτος έγιναν η καλύτερη συντροφιά των τηλεθεατών, κερδίζοντας διθυραμβικές κριτικές τόσο για το υποκριτικό τους ταλέντο, όσο και για την αψεγάδιαστη εικόνα τους.

Η αλήθεια είναι πως αρκεί να τις δει κανείς με το μαγιό τους για να διαπιστώσει πως διαθέτουν άψογες αναλογίες και καλλίγραμμα κορμιά. Ας δούμε μερικά από τα αγαπημένα τους beauty tips που τις κάνουν να ακτινοβολούν.

Σάντυ Χατζηϊωάννου

Η Σάντυ Χατζηϊωάννου έγινε γνωστή ως «Τζένη», το κορίτσι του «Νικηφόρου» και χάρη στη νεανική της εμφάνιση, αν και 29 ετών, υποδύθηκε την 18χρονη.

Η λαμπερή της επιδερμίδα, όπως έχει παραδεχτεί οφείλεται στο ότι κάθε πρωί κάνει έναν πολύ καλό καθαρισμό προσώπου, στη συνέχεια χρησιμοποιεί τονωτική λοσιόν, αλλά και ορό βιταμίνης C.

Φυσικά τόσο τον χειμώνα, όσο και το καλοκαίρι, δεν πάει πουθενά χωρίς το αντηλιακό προσώπου της. Όσον αφορά τη διατροφή της, καταναλώνει πολλά φρέσκα φρούτα και λαχανικά.

Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη

Αναμφίβολα το τελευταίο διάστημα οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να υιοθετήσουν το στυλ των μαλλιών της Χριστίνας Χειλά-Φαμέλη ή αλλιώς της τηλεοπτικής «Αργυρώς». Η ηθοποιός έχει κόψει ένα ίσιο καρέ με ελαφριά κλίση προς τα μπροστά ακριβώς πάνω από τον ώμο.

Το κούρεμα είναι στα πιο hot της σεζόν καθώς είναι πολύ stylish και δίνει χαρακτήρα ταιριάζοντας τόσο σε ίσια όσο και σε wavy μαλλιά. Όσον αφορά το χρώμα των μαλλιών της με τα baby light που έχει προσθέσει συγκαταλέγεται στις φετινές τάσεις επίσης.

Το αποτέλεσμα είναι sunkissed μαλλιά, σαν να έχουν ανοίξει φυσικά από τον ήλιο. Επιπλέον ένα μυστικό της για λαμπερή επιδερμίδα είναι ότι σε κάθε ευκαιρία εφαρμόζει σπιτικές μάσκες ομορφιάς.

Δανάη Παππά

Όσες και αν είναι οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις η «Θοδώρα» δεν ξεχνά να εφαρμόζει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιά της, που την κάνει να λάμπει. «Κάθε πρωί, το πρώτο πράγμα πού κάνω μόλις ξυπνήσω, είναι να ρίξω άφθονο νερό στο πρόσωπο μου και στη συνέχεια απλώνω μια κρέμα με δείκτη προστασίας για τον ήλιο.

Αν οι δουλειές που έχω μου επιτρέπουν να μη χρησιμοποιήσω μακιγιάζ τότε προτιμώ να αφήσω την επιδερμίδα μου να αναπνεύσει. Στο τέλος της ημέρας, ξεβάφομαι με ένα ειδικό σαπούνι για το πρόσωπο και εφαρμόζω δυο ειδικές κρέμες για επιδερμίδες με τάσεις ακμής.

Μία φορά στις δυο εβδομάδες θα εφαρμόσω μια ενυδατική μάσκα προσώπου μετά τον καθαρισμό και πριν τις κρέμες. Σε ό,τι αφορά την επιδερμίδα του σώματος, δεν κάνω πολλά. Προσπαθώ, όμως, κάθε φορά μετά το μπάνιο, να βάλω μία ενυδατική κρέμα, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, που ο ήλιος αφυδατώνει περισσότερο το δέρμα.

Η μητέρα μου είναι μια γυναίκα που δεν βάφεται ποτέ, δεν χρησιμοποιεί κρέμες και , η επιδερμίδα της είναι σαν μικρού παιδιού. Η μόνη συμβουλή που μου έχει δώσει, είναι να πάνω πολύ νερό», είπε η Δανάη Παππά.

Ευγενία Σαμαρά

Η Ευγενία Σαμαρά, η τηλεοπτική «Στέλλα» λατρεύει τα πιο sportive looks γι' αυτό και επιλεγεί άνετα μπικίνι και ολόσωμα μαγιό που προσφέρουν κίνηση και ελευθερία κίνησης. Η ίδια κατάφερε να χάσει δέκα κιλά, ακολουθώντας μια υγιεινή διατροφή, έχοντας ως γνώμονα το «παν μέτρον άριστον».

«Τρώω πολλές σαλάτα, φρούτα εποχής, πίνω πάρα πολύ νερό και προσέχω ιδιαίτερα τους συνδυασμούς των τροφών. Δεν αποφεύγω τους υδατάνθρακες, αλλά θα τους καταναλώσω στο μεσημεριανό γεύμα. Φροντίζω να τρώω μικρά και συχνά γεύματα», είπε.

Ενώ, παραδέχθηκε πως πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητα της έχει και η αερόβια άσκηση. «Η σωστή διατροφή σε συνδυασμό με γυμναστική φέρνει άμεσα αποτελέσματα. Προτιμώ την αερόβια άσκηση, όπως περπάτημα και ποδήλατο», ανέφερε.

Εριέττα Μανούρη

Το καλλίγραμμο κορμί και οι αψεγάδιαστοι κοιλιακοί της «Σεμίνας» οφείλονται στο ότι από μικρή έκανε ενόργανη γυμναστική και στη συνέχεια βόλεϊ. Πλέον όταν έχει χρόνο η ηθοποιός Εριέττα Μανούρη και σύντροφος του Αναστάση Ροϊλού παρακολουθεί μαθήματα χορού.

«Ο χορός είναι πάντα με κάποιον τρόπο μέσα στη ζωή μου. Έχω κάνει μαθήματα σύγχρονου παλαιότερα. Νιώθω πολύ ελεύθερα όταν εκφράζομαι μέσω του χορού και γενικότερα θέλω το σώμα μου να είναι σε εγρήγορση» έχει δηλώσει χαρακτηριστικά.

Πηγή:ΕΓΩ

Δείτε τη σχετική gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved