Βίκυ Κουλιανού: Πώς διατηρείται στα 64 κιλά
Showbiz

Βίκυ Κουλιανού: Πώς διατηρείται στα 64 κιλά

Τη δεκαετία του '90, η Βίκυ Κουλιανού έκανε τον χώρο της μόδας να υποκλίνεται μπροστά της αποδεικνύοντας περίτρανα πως τα παλιά μοντέλα είναι πάντα... must!

Έχοντας διανύσει χιλιόμετρα σε εγχώριες και διεθνείς πασαρέλες η Βίκυ Κουλιανού είναι στα καλύτερά της διατηρώντας ένα καλλίγραμμο κορμί.

Η ίδια διατηρεί σταθερό το βάρος της τα 64 κιλά χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι με έναν θερμιδομετρητή στο χέρι. Αν και δεν έχει μάθει να στερείται υπάρχουν πάρα πολλές φορές που δεν τρώει τίποτα τηγανιτό αποφεύγοντας τα βαριά φαγητά.

Μέσα στο καθημερινό της μενού βρίσκονται τα όσπρια τα ζυμαρικά και φυσικά πολλά λαχανικά. «Οι σαλάτες και τα όσπρια είναι τα αγαπημένα μου γεύματα, μαζί με τα μαγειρευτά φαγητά. Δηλαδή κυρίως ελληνική κουζίνα και μακαρόνια που μου αρέσουν πάρα πολύ. Δεν είναι μόνο ότι τρώω κάτι με το ζόρι.

Αυτό που δεν μπορώ να κόψω είναι η ζάχαρη να μην Βάζω ζάχαρη στον καφέ μου δηλαδή. Βάζω τρεις κουταλιές ζάχαρη κάθε φορά. Ευτυχώς πίνω έναν καφέ τη μέρα. Δεν είναι καφές αυτός, είναι γαλακτομπούρεκο. Έχω φροντίσει τουλάχιστον να παίρνω μαύρη ζάχαρη που είναι πιο υγιεινή. Δεν είναι ότι δεν παχαίνει», έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξη της.

Αν και δύσκολα μπορεί να αντισταθεί σε ένα λαχταριστό γλυκό έχει κόψει από τη διατροφή της το αλκοόλ και τα αναψυκτικά. «Έχω τρομερή υπογλυκαιμία και από 'κει πέρα κάνω μερικά δώρα στον εαυτό μου. Δεν μπορώ να πω ψέματα. Δεν πίνω αλκοόλ που είναι μία κακή συνήθεια για να γίνει κατακράτηση. Δεν μου αρέσει κανένα ποτό. Αναψυκτικά δεν πίνω δεν μου αρέσουν ούτε αυτά», έχει σχολιάσει.

Όσον αφορά τη γυμναστική, παραδέχτηκε πως δεν είναι στις αγαπημένες της δραστηριότητες. «Εχω δοκιμάσει πολλές εναλλακτικές γυμναστικές έστω για τρεις μήνες. Μετά βαριέμαι και τα παρατάω.

Συνήθως το κάνω λίγο πριν το καλοκαίρι. Το μόνο πράγμα που θα μπορούσα να κάνω είναι το κολύμπι. Θα μπορούσα να κολυμπάω χειμώνα-καλοκαίρι. Δεν έχω χρόνο όμως να το κάνω αλλά πιστεύω ότι είναι φοβερή γυμναστική.

Αλλά κατά καιρούς έχω κάνει καποέιρα, kick boxing, pole dancing. Πήγα για δύο εβδομάδες να κάνω pole dancing, «καταπιάστηκα» και τα παράτησα δεν μπορούσα να κουνηθώ γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο» ανέφερε.

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved