Mente Fuerte: Η φωτό στο Instagram που προκάλεσε χάος! Ποζάρει topless η Σολωμού στην αγκαλιά του;
Showbiz

Mente Fuerte: Η φωτό στο Instagram που προκάλεσε χάος! Ποζάρει topless η Σολωμού στην αγκαλιά του;

Θα μπορούσε είναι η απάντηση αφού πολλές είναι οι φήμες που θέλουν ζευγάρι τον Mente Fuerte με τη Μαρία Σολωμού, άρα γιατί όχι;

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Mente Fuerte στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram προκάλεσε χάος αφού μέσα σε λίγα λεπτά υπήρξε καταιγισμός σχολίων με τους περισσότερους να αναρωτιούνται αν η γυναίκα που ποζάρει topless στην αγκαλιά του είναι όντως η Μαρία Σολωμού.

Η φωτογραφία είναι το εξώφυλλο του νέου δίσκου του trapper και θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η ηθοποιός. Μοιάζει τόσο στο σωματότυπο όσο και στο στιλ των μαλλιών αλλά ουδείς γνωρίζει αν πρόκειται για τη Μαρία Σολωμού.

Εξάλλου εκείνη όταν τη ρωτούν αναφορικά με τις φήμες που τους θέλουν μαζί, λέει πως:

«Μπορεί να λένε διάφορα και να γράφονται διάφορα. Το τι κάνω εγώ στη ζωή μου είναι δικό μου θέμα κι επίσης έχω πάρα πολλούς φίλους αγαπημένους να συνδιαλέγομαι, να κάνω παρέα και οτιδήποτε άλλο. Γιατί να το πω; Δεν έχω πει τίποτα τα τελευταία αρκετά χρόνια και πίστεψέ με δεν έχω μονάσει. Δεν θα έλεγα κάτι», είπε πρόσφατα η ίδια απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό.

Οι πρώτες φήμες ότι είναι ζευγάρι ξεκίνησαν από μια κοινή τους έξοδο για ψώνια. Οι δυο τους είχαν απαθανατιστεί να απολαμβάνουν τα ψώνια και τη βόλτα τους σε μεγάλο εμπορικό κέντρο με τον τράπερ να κρατά τρυφερά την ηθοποιού αγκαλιάζοντας την, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως οι δυο τους είναι ζευγάρι αν μάλιστα κρίνει κανείς από την αινιγματική δήλωση της ηθοποιού, η οποία αφού κυκλοφόρησαν οι φήμες πως είναι μαζί είχε πει:

«Δεν έχω καμία ερωτική σχέση που να έχει δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 4 χρόνια. Στην περίπτωση που κάτι έχω στη ζωή μου -συμβαίνουν και αυτά- δεν θα πήγαινα να περπατήσω σε γνωστό εμπορικό στο Αμαρούσιον. Μην χαίρεστε άδικα!».

Δες τη φωτογραφία που έφερε πλήθος σχολίων

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved