Νίκη Παλληκαράκη: O ρόλος στη Γη της Ελιάς, η απώλεια που της κόστισε και οι απίστευτες σπουδές
Showbiz

Νίκη Παλληκαράκη: O ρόλος στη Γη της Ελιάς, η απώλεια που της κόστισε και οι απίστευτες σπουδές

Η Νίκη Παλληκαράκη είναι η νέα «εισβολή» στη σειρά Γη της Ελιάς και πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω! 

Η Νίκη Παλληκαράκη είναι μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της με σπουδαίες συνεργασίες το ενεργητικό της τόσο στη μικρή οθόνη όσο και στο θέατρο.

Οι σπουδές στο θέατρο και η ιατρική

Σπούδασε υποκριτική στο Κέντρο Αρχαίου Δράματος - Δεσμοί και στη σχολή του Πέλου Κατσέλη, κλασικό τραγούδι στο ωδείο Φίλιππος Νάκας με τη Μαρία Θωμά και χορό με τις Έρση Πίττα, Ντόρα Τσάτσου και Αποστολία Παπαδαμάκη. Είναι επίσης πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

«Το θέατρο για μένα είναι η ζωή μου. Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Λίγο πριν την ειδικότητα και το αγροτικό, πήγα σε δραματική σχολή κρυφά. Δεν συνδυάζονταν όμως τα ωράρια, ήταν μια τρέλα. Αισθάνθηκα ότι στο θέατρο μπορώ να παραδοθώ εκατό τοις εκατό. Δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω κάποιο άλλο επάγγελμα. Ακόμη και τώρα στα δύσκολα μου είναι αδύνατον. Είμαι από εκείνους τους ανθρώπους που αισθάνομαι ευτυχής γιατί δεν έμεινα ποτέ χωρίς δουλειά και μάλιστα ήταν σεζόν που είχα και θέατρο και τηλεόραση και σινεμά», έχει πει η ίδια στο Εγώ.

Ο θάνατος που την συγκλόνισε

Ανήμερα της γιορτής της μητέρας, η Νίκη Παλληκαράκη βίωσε την μέγιστη απώλεια, μιας και η μητέρα της, ο δικός της ήρωας, έφυγε από την ζωή και βύθισε την ηθοποιό στη θλίψη.

«Αχ …σήμερα στη γιορτή της μάνας θέλησες να “κλείσεις την αυλαία“ κι εγώ να βάζω τη φωτογραφία σου για να σ’αποχαιρετήσω…Αντίο μανούλα μου..», είχε γράψει. Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Νίκη Παλληκαράκη είχε αποκαλύψει πως η μητέρα της έπασχε από άνοια και η ίδια προσπαθούσε να το διαχειριστεί όλο αυτό, μιας και ήταν πολύ σκληρό.

Η ηθοποιός είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για την κατάσταση της υγείας της μητέρας της:

«Είναι εξαιρετικά επώδυνο συναισθηματικά. Σαν να κόβεται βίαια κάτι πολύ βαθύ μέσα σου, η συνέχειά σου ως άνθρωπος, η ρίζα σου... Είναι τρομερό πώς χάνεται η μνήμη του ανθρώπου, η αίσθηση της πραγματικότητας και του χρόνου. Πόσο εντονότερη γίνεται η πρότερη μνήμη. Η μητέρα μου θυμάται πολύ ζωντανά την παιδική της ηλικία και μου αφηγείται -σαν να τις ζει εκείνη τη στιγμή- ιστορίες για ανθρώπους και συγγενείς που δεν πρόλαβα, δεν γνώρισα ποτέ. Ενώ η πρόσφατη μνήμη της, ακόμη κι αν υπάρξει μια έκλαμψη, χάνεται πάλι μέσα σε λίγα λεπτά»

Ο ρόλος στη Γη της Ελιάς

Ποια είναι η Φανή Αναστασίου

Η μεγαλοαστή ποινικολόγος Φάνη Αναστασίου, που κάνει ορμητική είσοδο στη σειρά του MEGA, πρόκειται να προκαλέσει σεισμικές δονήσεις στην οικογένεια του Ισίδωρου Βρεττάκου, καθώς, ερευνώντας, ξεθάβει καλά κρυμμένα μυστικά από το παρελθόν.

Η κουμπαριά με την Αθηνά Οικονομάκου

Η ηθοποιός υποδυόταν τη μητέρα της Αθηνάς Οικονομάκου στη σειρά «Η ζωή της άλλης» και εκεί γεννήθηκε μια φιλία ανάμεσά τους. Με χαρά δέχτηκε να παντρέψει το ζευγάρι και «έλαμπε» από ευτυχία. Η κουμπάρα είχε «ανέβασει» φωτογραφίες από τον γάμο.

«Σας αγαπάω πολύ κουμπαράκια μου λατρεμένα και σας ευχαριστώ για την απέραντη χαρά που μου δώσατε και την τιμή που μου κάνατε σ’αυτήν την υπέροχη μέρα της ζωής σας!!! #filipposathina #weddingday #alwaysnearyou ❤️❤️», είχε σημειώσει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved