Κοσιώνη: Η σπάνια φωτογραφία της από το 1998 και το μήνυμα στους μαθητές που δίνουν Πανελλήνιες
Showbiz

Κοσιώνη: Η σπάνια φωτογραφία της από το 1998 και το μήνυμα στους μαθητές που δίνουν Πανελλήνιες

Η Σία Κοσιώνη έστειλε το δικό της μήνυμα στα παιδιά που ξεκινούν από σήμερα (3/6) τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Πρεμιέρα έκαναν σήμερα (3/6) οι Πανελλήνιες και οι μαθητές μπήκαν στις τάξεις να εξεταστούν στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας.

Η Σία Κοσιώνη με αφορμή την έναρξη των εξετάσεων, θυμήθηκε την εποχή που και η ίδια έδινε Πανελλήνιες και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το 1998. Η παρουσιάστρια ήθελε να μοιραστεί αυτή τη στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους αλλά και να ευχηθεί και να συμβουλεύσει εκείνους που μπήκαν σε αυτή τη διαδικασία.

Συγκεκριμένα η φωτογραφία, την απεικονίζει καθισμένη σε μία καρέκλα, με το βιβλίο στα πόδια της να προσπαθεί να αφομοίωση το μάθημα.

«Αυτή είμαι εγώ το 1998. Παρά πολύ πιεσμένη και τσαντισμένη πάνω από το γκρι βιβλίο της ιστορίας γιατί προφανώς κάποια απόστροφο θα είχα ξεχάσει να παπαγαλίσω σωστά και θα το είχα πάρει πάλι από την αρχή. Στα παιδιά που δίνουν αυτές τις μέρες Πανελλήνιες, καλή επιτυχία και ηρεμία. Έχω χάσει πάρα πολλές αποστρόφους έκτοτε και όλα καλά!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα η Σία Κοσιώνη.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved