Θύμα ηλεκτρονικής απάτης ο Χρήστος Δάντης
Showbiz

Θύμα ηλεκτρονικής απάτης ο Χρήστος Δάντης

Ο Χρήστος Δάντης ζήτησε την βοήθεια των διαδικτυακών του φίλων καθώς έπεσε θύμα ηλεκτρονικής απάτης.

Θύμα ηλεκτρονικής απάτης έπεσε ο Χρήστος Δάντης καθώς άγνωστοι δημιούργησαν λογαριασμό με το όνομά του και έστελναν μηνύματα σε διάφορους χρήστες.

Ο τραγουδιστής είναι δεινός χρήστης των social media και μάλιστα έχει συχνότατη επικοινωνία με τους ακολούθους του, σχεδόν καθημερινά. Επίσης, καθημερινά κάνει αναρτήσεις, ενημερώνοντας για διάφορα καλλιτεχνικά του πρότζεκτς και ευχάριστες στιγμές του κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Προσφάτως όμως, και συγκεκριμένα χθες (2/6), ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι έπεσε θύμα απάτης και ζήτησε την βοήθειά τους ώστε να κάνουν αναφορά για να κατέβει ο λογαριασμός αυτός.

«Γεια σου όμορφη ειδοποιήθηκε το like σου στην επίσημη σελίδα μου σε ευχαριστώ πολύ για την ειλικρινή υποστήριξη και την αγάπη σου για εμένα και τη μουσική μου», έγραφε σε ένα μήνυμα που εστάλη σε κάποια κοπέλα. Με τη σειρά του ο Χρήστος Δάντης έγραψε σε στόρι:«Ψεύτικος λογαριασμός. Αναφορά παρακαλώ».

Μάλιστα δεν είναι κάτι που συνέβη μόνο στον Χρήστο Δάντη, καθώς, πολλοί είναι οι επώνυμοι που κατά καιρούς έχουν πέσει θύματα διαδικτυακής απάτης, οι περισσότεροι εκ των οποίων συνήθως κινούνται και νομικά.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved