Ελένη Κοκκίδου: «Έχασα 35 κιλά, σκοπεύω να χάσω και τα υπόλοιπα»
Showbiz

Ελένη Κοκκίδου: «Έχασα 35 κιλά, σκοπεύω να χάσω και τα υπόλοιπα»

Μετά από μια μακρόχρονη θεατρική πορεία, η Ελένη Κοκκίδου έγινε η «Βουλίτσα» και μπαίνει εδώ και 9 χρόνια στα σπίτια μας με το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της ανέφερε αν μπορεί ένα ζευγάρι να ζήσει με... μουρμούρα, ενώ σχολίασε αν χρειάστηκε μεγάλη πειθαρχία για να χάσει τα κιλά.

Ένα ζευγάρι μπορεί να ζήσει μαζί και με... μουρμούρα;

Άλλο η μουρμούρα και άλλο η γκρίνια. Με μουρμούρα ζεις και το διασκεδάζεις γιατί είναι ερωτική η μουρμούρα, παιχνιδιάρικη. Η μίζερη γκρίνια και η ζήλια δεν παλεύονται.

Πιστεύω ότι οι σύντροφοι που γνωρίζονται καλά μεταξύ τους τη μουρμούρα την έχουν δεδομένη, γίνεται η αστεία πλευρά των ελαττωμάτων τους. Τα ζευγάρια εξελίσσονται μέσα στο χρόνο.

Οι άντρες συνήθως μένουν λίγο πίσω, ενώ οι γυναίκες προχωρούν, ανακαλύπτουν, είναι πιο ανοιχτές σε νέες ιδέες. Αν δείτε, οι γυναίκες συνήθως παίρνουν την απόφαση να φύγουν από ένα γάμο.

Οι άντρες βολεύονται συναισθηματικά και δεν θέλουν το χωρισμό, άσχετα αν παράλληλα, έχουν επιπόλαιες ερωτικές σχέσεις. Όμως οι γυναίκες, αν νιώσουν συναισθηματικά ακάλυπτες, θα πάρουν το ρίσκο και θα χωρίσουν με γενναιότητα.

Καταφέρατε να χάσετε πολλά κιλά. Χρειάστηκε μεγάλη πειθαρχία;

Ήταν υπαρξιακή η ανάγκη μου να ξεφορτωθώ το έρμα -όπως τα πλοία-, για να μπορέσω να προχωρήσω. Είχα την ανάγκη να διώξω από πάνω μου συναισθηματικές εξαρτήσεις, δεν ήταν η ανάγκη μου για το φαγητό.

Έχω βιώσει και εγώ το bullying, και το body shaming... Δεν μπορείς να ξέρεις γιατί κάποιος έχει παραπάνω κιλά. Έχασα 35 σκοπεύω να χάσω και τα υπόλοιπα, αλλά έχω βάλει προσωρινά ένα φρένο.

Πηγή:7ΜέρεςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved