Βάνα Πεφάνη: «Έχω υπάρξει καλοπληρωμένη στην τηλεόραση, αλλά και πολύ κακοπληρωμένη»
Showbiz

Βάνα Πεφάνη: «Έχω υπάρξει καλοπληρωμένη στην τηλεόραση, αλλά και πολύ κακοπληρωμένη»

Η Βάνα Πεφάνη μίλησε για όσα ετοιμάζει αυτό το καλοκαίρι.

Η ηθοποιός σχολίασε επίσης αν θα επέστρεφε σε καθημερινή σειρά και ποια είναι τα κριτήριά της για να πείτε το «ναι» σε ένα τηλεοπτικό σίριαλ.

Τι ετοιμάζετε για το καλοκαίρι;

Έχω ξεκινήσει πρόβες για ένα καινούργιο έργο του Μηνά του Βιντιάδη, το «Στου Μποχώρη», όπου αναφέρεται στις μνήμες της Μικρασιατικής Καταστροφής και θα παιχτεί στους δήμους της Αττικής.

Πρωταγωνιστούν ο Κώστας Αρζόγλου, η Πέμη Ζούνη και ο Βασίλης Ευταξόπουλος, ενώ θα έχουμε μαζί μας και τρεις μουσικούς. Παράλληλα έχω αναλάβει τη θεατρική ομάδα του Αγίου Στεφάνου στον Δήμο Διονύσου και επίσης προετοιμαζόμαστε για το καλοκαίρι, για το διαδημοτικό φεστιβάλ, στο οποίο θα συμμετέχουμε με την παράσταση «Ατρείδες εν συντομία».

Τέλος, βρίσκομαι στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στην «Πόλη» της Λούλας Αναγνωστάκη.

Ποια είναι τα κριτήριά σας για να πείτε το «ναι» σε μια τηλεοπτική σειρά;

Ένας ρόλος που δεν έχω ξανακάνει ή μια πολύ καλή κωμωδία που δεν έχω κάνει και θα το ήθελα.

Σε καθημερινή σειρά θα επιστρέφατε;

Πολύ δύσκολα. Ξέρω ακριβώς τους χρόνους και τη σοβαρότητα μιας τέτοιας δουλειάς και δεν είμαι σίγουρη ότι μπορώ να ανταπεξέλθω μαζί με το θέατρο.

Όταν έκανα τα «Μυστικά της Εδέμ», δεν έκανα θέατρο και δεν είμαι στη φάση της ζωής μου που θα εγκατέλειπα το θέατρο για να κάνω τηλεόραση.

Βλέπετε σειρές που τις ζηλεύετε με την καλή έννοια;

Δυστυχώς, όλη αυτή την περίοδο έχω δει ελάχιστα πράγματα, γιατί οι πρόβες γίνονται συνήθως στις ώρες που παίζονται αυτές οι σειρές. Λάτρεψα την «Αγάπη Παράνομη» και τον πρώτο κύκλο των «Άγριων Μελισσών».

Λέω τον πρώτο, γιατί αυτόν έχω δει. Νομίζω πάντως, πως τα τελευταία δύο χρόνια η μυθοπλασία βρίσκεται σε πολύ καλό στάδιο.

Καταφέρατε μέσα από τη σειρά «Μυστικά της Εδέμ», να βγάλετε πολλά χρήματα;

Η αλήθεια είναι πως έχω υπάρξει καλοπληρωμένη στην τηλεόραση, αλλά και πολύ κακοπληρωμένη. Και αυτό γιατί δεν έχω πληρωθεί από κάποιες σειρές.

Πώς κινηθήκατε τότε;

Την πρώτη φορά δεν έκανα τίποτα, γιατί ήμουν και πολύ πιο νέα. Τη δεύτερη φορά, κινήθηκα δικαστικά.

Υπήρξατε και καθηγήτρια υποκριτικής στο «Dream Show», θα θέλατε να συμμετάσχετε ξανά σε κάτι αντίστοιχο;

Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα που δεν έχουν απόλυτη σχέση με τη δουλειά μου, τα δοκιμάζω για μια φορά και μετά σταματάω. Είναι ουσιαστικά μια δοκιμή από μέρους μου, για να δω αν μπορώ να ανταπεξέλθω σε παραπλήσια πράγματα. Δεν είναι για να τα κάνεις συνέχεια.

Το πρόσημο από αυτή την εμπειρία ήταν θετικό;

Απόλυτα θετικό, γιατί κάνοντας κάτι τέτοιο, παίρνεις και εσύ. Βρήκα έναν τρόπο να μπορέσω να κάνω σε ένα ριάλιτι τη δουλειά μου, ακριβώς όπως θέλω και όπως ξέρω.

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved