Βάνα Πεφάνη: «Δεν μετάνιωσα ποτέ που δεν έκανα παιδί»
Showbiz

Βάνα Πεφάνη: «Δεν μετάνιωσα ποτέ που δεν έκανα παιδί»

Η φωνή της, το χαμόγελό της, αλλά κυρίως η τεράστια αγκαλιά για τους μαθητές και τους συναδέλφους της, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που έχουν κάνει τη Βάνα Πεφάνη αγαπητή στο κοινό.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για το αν ήταν συνειδητή η επιλογή να μην παντρευτεί, για το αν μετάνιωσε που δεν έκανε παιδιά και αν έχει παραδεχτεί απιστία σε σύντροφό της.

Ήταν συνειδητή η επιλογή σας να μην παντρευτείτε;

Απόλυτα. Ποτέ μου δεν ήμουν άνθρωπος των τελετών. Λόγω του επαγγέλματός μου έχω, ντυθεί νύφη, χήρα, πολλά και διαφορετικά πράγματα. Επίσης δεν ήμουν από τα κοριτσάκια που ονειρεύονταν να φορέσουν νυφικό, ούτε ήθελα και παιδιά. Άρα δεν είχα κάποιον λόγο να παντρευτώ.

Φτάσατε κοντά στον γάμο;

Προτάσεις υπήρχαν, αλλά από εκεί και πέρα, με τρομάζει ότι θα βρεθούμε πολλοί άνθρωποι και θα γιορτάσουμε τι ακριβώς; Αυτό που εγώ γιορτάζω με τον άνθρωπό μου κάθε μέρα; Ας κάνουμε ένα πάρτι, γιατί να κάνουμε γάμο;

Ποτέ δεν μετανιώσατε που δεν κάνατε ένα παιδί;

Όχι, ποτέ. Εξάλλου κάνοντας μαθήματα ή σκηνοθετώντας, θεωρώ παιδιά μου όσους ανθρώπους φροντίζω, προστατεύω και μεταδίδω πράγματα.

Έχετε παραδεχτεί την απιστία σε σύντροφό σας;

Ναι.

Θέλει κότσια…

Δεν θέλει κότσια, θέλει να είσαι αληθινή. Να υπερασπίζεσαι και να μοιράζεσαι αυτό που σου συνέβη με έναν άνθρωπο, που αφού είσαι μαζί του, τον εκτιμάς. Καλύτερα να το μάθει από σένα, παρά από κάποιον άλλον.

Θα συγχωρούσατε την απιστία;

Εξαρτάται από διάφορα πράγματα, το πώς έγινε, το ποιος είναι ο άνθρωπος που την έκανε, τι σημαίνει για μένα στη ζωή μου και τι σημαίνει το γεγονός στη μετέπειτα σχέση μου.

Πώς είστε στην προσωπική σας ζωή αυτή την περίοδο;

Είμαι σε μια σχέση 13 χρόνια.

Πώς έχει αντέξει στον χρόνο;

Δεν υπάρχει κανένα μυστικό, είναι όλα φανερά. Οι σχέσεις χρειάζονται δουλειά, γενναιοδωρία, νοιάξιμο, φροντίδα και πολύ χιούμορ.

Το ότι δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο, είναι βοηθητικό;

Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα επαγγέλματος, αλλά ανθρώπου. Αυτός ο άνθρωπος πιστεύω ότι οποιοδήποτε επάγγελμα και να έκανε, θα ήταν το ίδιο σημαντικός για εμένα και θα ήμασταν μαζί.

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved