Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Πού είναι και τι κάνει σήμερα η νικήτρια του Big Brother! Οι προτάσεις στην TV
Showbiz

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Πού είναι και τι κάνει σήμερα η νικήτρια του Big Brother! Οι προτάσεις στην TV

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μας είχε απασχολήσει τα τελευταία περίπου δυόμιση χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο Big Brother το οποίο και κατέκτησε μετά από πολλή προσπάθεια. 

Η όμορφη ξανθιά δικηγόρος με τα πράσινα μάτια και τον αλέγκρο χαρακτήρα δεν έμεινε μόνο στη νίκη της στο ριάλιτι εγκλεισμού αλλά αργότερα την είδαμε και στο J2US να προκαλεί... ντόρο γύρω από το όνομά της, κυρίως όταν ερχόταν σε μετωπική σύγκρουση με τον καλλιτεχνικό της παρτενέρ στο τάλεντ σόου που παρουσίαζε ο Νίκος Κοκλώνης, τον Χάρη Βαρθακούρη.

Αρκετούς μήνες μετά και έχοντας πάρει κάποιες αποφάσεις για τη ζωή της, σύμφωνα με το Secret, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη έχει επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κρήτη όπου και ασκεί το επάγγελμά της, τη δικηγορία. Η όμορφη ξανθιά έχει εγκατασταθεί στο Ηράκλειο και αναλαμβάνει νομικές υποθέσεις που την ενδιαφέρουν όμως σε λίγες εβδομάδες θα ταξιδέψει στην Αθήνα καθώς σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, έχει κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις τις οποίες σκοπεύει να συζητήσει.

Προς το παρόν πάντως απολαμβάνει στιγμές με την οικογένειά της με την οποία είναι πολύ δεμένη και συνεχίζει να έχει μεγάλη αδυναμία στον αδελφό της Αλέξανδρο.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη εδώ και δυόμισι χρόνια είναι μόνη της, καθώς όπως λένε οι άνθρωποι που τη γνωρίζουν προτιμά τους άνδρες παλαιάς κοπής, αν και μέσα στο παιχνίδι είχε εκδηλώσει μια αδυναμία προς τον Πυργίδη. Ονειρεύεται τον γάμο της σε ένα νησί με 2.000-3.000 καλεσμένους, είναι υπερπροστατευτική με όλο τον κόσμο, ενώ μιλάει και τρώει αρκετά…

Δείτε φωτογραφίες που ανέβασε το τελευταίο διάστημα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved