Λάουρα Νάργιες: Το νέο στιγμιότυπο με φουσκωμένη κοιλίτσα και τα... 9 μαξιλάρια για τον ύπνο!
Showbiz

Λάουρα Νάργιες: Το νέο στιγμιότυπο με φουσκωμένη κοιλίτσα και τα... 9 μαξιλάρια για τον ύπνο!

Η Λάουρα Νάργιες απολαμβάνει κάθε στιγμή της πρώτης της εγκυμοσύνης και φυσικά προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις σχεδόν... καθημερινές αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα της, ακόμα και στη ζωή της. 

Η όμορφη παρουσιάστρια διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και σύμφωνα με τα όσα έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι τώρα, περιμένει με τον Χρήστο Σαντικάι να έρθει στον κόσμο το αγοράκι τους.

«Νιώθω πάρα πολύ όμορφα. Περιμένω πώς και πώς να γεννηθεί το μωράκι. Έχει δώσει μία θετική ενέργεια στο σπίτι μας πριν καν γεννηθεί. Είναι όλα τα θετικά συναισθήματα μαζί. Είναι ανάμεικτα, πολύ όμορφα, όπως και για τη Λάουρα, που θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα, και υπάρχουν ακόμα περισσότερα», έχει πει ο τραγουδιστής και μουσικός παραγωγός ο οποίος δεν κρύβει την ευτυχία του που "στήνει" τη νέα του ζωή με τη γυναίκα που αγαπά.

Η Λάουρα φυσικά απαθανατίζει τις πιο όμορφες στιγμές αυτής της τόσο τρυφερής περιόδου της ζωής της και μάλιστα ανέβασε νέο στιγμιότυπό της με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Καθισμένη στον καναπέ του σπιτιού και περιμένοντας τον Χρήστο Σαντικάι να επιστρέψει και να βρεθεί κοντά της, απεικονίζεται να χαϊδεύει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της που φυσικά παρατηρεί καθημερινά.

Πάντως, η εγκυμοσύνη της Λάουρας Νάργιες δεν είναι και πολύ... εύκολη αφού όπως μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω ενός story της στο instagram, για να κοιμηθεί ή έστω για να ξαπλώσει στο κρεβάτι της, πρέπει να έχει γύρω της... εννέα μαξιλάρια! Ναι, καλά διαβάσατε! Βλέπετε, με όλες αυτές τις ορμόνες της εγκυμοσύνης της να κάνουν... πάρτι καθημερινά, η Λάουρα δεν μπορεί να βολευτεί με κανέναν τρόπο.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τα stories που ανέβασε η όμορφη μέλλουσα μαμά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved