Ώρες αγωνίας για τον Σταμάτη Γονίδη με τη φωτιά στη Βούλα: «Είμαστε ασφαλείς εκτός σπιτιού»
Showbiz

Ώρες αγωνίας για τον Σταμάτη Γονίδη με τη φωτιά στη Βούλα: «Είμαστε ασφαλείς εκτός σπιτιού»

Ώρες αγωνίας βίωσαν ο Σταμάτης Γονίδης και η σύζυγός του Κατερίνα Κουργιουξίδου με τη φωτιά στη Βούλα όπου ζουν και που δεν λέει να κοπάσει. 

Το ζευγάρι, μαζί με το μωρό τους αναγκάστηκαν να εκκενώσουν το σπίτι τους και να φύγουν από την περιοχή προκειμένου να σωθούν από την καταστροφική μανία της πυρκαγιάς.

«Αν δεν το ζήσεις… δεν μπορείς να το καταλάβεις στο 100%……το βιώσαμε κι εμείς αυτό…2022 εκκένωση, μας φυγάδευσαν από τα σπίτια μας μέσα σε μια αποπνικτική ατμόσφαιρα… Είμαστε ασφαλείς εκτός σπιτιού βέβαια, όλα καλά και σας Ευχαριστούμε πολύ όλους για το ενδιαφέρον σας. Ευχαριστούμε τους πυροσβέστες, τους αστυνομικούς και τους υπαλλήλους του Δήμου Βούλας» έγραψε η σύζυγος του αγαπημένου τραγουδιστή Κατερίνα Κουργιουξίδου και στα λόγια της αποτυπώνεται όλη η αγωνία που έζησαν και συνεχίζουν να ζουν οικογενειακώς.

Η οικογένεια Γονίδη ζει τα τελευταία χρόνια στην περιοχή και φυσικά δεν θα μπορούσε να φανταστεί τον εφιάλτη που έζησε σήμερα, με την πυρκαγιά να απειλεί τα σπίτια και τις περιουσίες των κατοίκων, ανάμεσά τους και των ίδιων.

Να θυμίσουμε ότι η φωτιά ξέσπασε στον Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, λίγο μετά το μεσημέρι και επεκτάθηκε σχεδόν αμέσως λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιοι φορείς και υπήρξε άμεση εκκένωση του Πανοράματος Βούλας όπου κατευθυνόταν η φωτιά.

Μπορεί να έχουν ήδη καταστραφεί περιουσίες, όμως μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, ευτυχώς δεν υπήρχαν θύματα.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Κατερίνας Κουργιουξίδου:

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved