Απίθανη ατάκα της Βανδή στον Θεοφάνους: «Δε θα σε κοιτάξω ποτέ»
Showbiz

Απίθανη ατάκα της Βανδή στον Θεοφάνους: «Δε θα σε κοιτάξω ποτέ»

Επιστροφή στις συναυλίες αυτό το καλοκαίρι με τη Δέσποινα Βανδή και τον Γιώργο Θεοφάνους να συναντιούνται πρώτη φορά στη σκηνή. 

Μετά την πρώτη τους δισκογραφική συνεργασία - καιρός ήταν νομίζουμε- με τα πολύ πετυχημένα τραγούδια «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή», «Πέτρα» και «Που Λες», που κυκλοφορούν από την Panik Records και θα περιλαμβάνονται στο επερχόμενο νέο άλμπουμ της Δέσποινας Βανδή, ήρθε η ώρα να βρεθούν μαζί και on stage.

Η περιοδεία τους "Ένα καλοκαίρι διαδρομή" ξεκινάει αυτή την Τετάρτη 8 Ιουνίου από το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας και θα συνεχιστεί σε διάφορους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Και είναι ενθουσιασμένοι γι' αυτό.

Στον ιδιαίτερο χώρο που κάνουν συνεχώς πρόβες για να είναι όλα στην εντέλεια -τελειομανείς γαρ και οι δύο- υποδέχτηκαν πριν λίγες ημέρες κανάλια και δημοσιογράφους για να μιλήσουν για αυτή τους την πολυαναμενόμενη συνεργασία.

Βανδή- Θεοφάνους: Ένα καλοκαίρι διαδρομή
Η χημεία τους είναι αδιαμφισβήτητη

Κι εκεί καταγράψαμε ένα happening που δείχνει και τη χημεία τους αλλά και το άφθονο χιούμορ που έχουν και οι δύο και που είμαστε σίγουροι πως θα βγει κι επί σκηνής.

Την ώρα που οι δυό τους στάθηκαν μπροστά στους φωτογράφους πριν ξεκινήσουν οι συνεντεύξεις ο Γιώργος Θεοφάνους έβαλε την Δέσποινα Βανδή στα δεξιά του. Η ίδια έβαλε τα γέλια αφού όλοι ξέρουν πως είναι το αριστερό της προφίλ αυτό που συνήθως δείχνει προς την κάμερα. Σιγά που δεν θα το τρόλλαρε αυτό η Δέσποινα που έχει δείξει πολλές φορές πως αυτοσαρκάζεται και γελάει και η ίδια με τα πειράγματα.

"Δεξιά;" του είπε κι έβαλαν κι οι δύο τα γέλια... "Δε θα σε κοιτάξω ποτέ". Εντάξει.... τα ρέστα μας...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved