Γεροντιδάκης - Κωνσταντοπούλου: Αγκαλιά κάτω από την ίδια στέγη
Showbiz

Γεροντιδάκης - Κωνσταντοπούλου: Αγκαλιά κάτω από την ίδια στέγη

Ρομαντικές στιγμές στο νέο τους σπίτι ζουν ο πρωταγωνιστής των «Αγριων μελισσών» Γιώργος Γεροντιδάκης και η σύντροφος του και μακιγέζ της σειράς, Άσπα Κωνσταντοπούλου.

Εναν χρόνο μετά το πρώτο φιλί τους, ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η Ασπα Κωνσταντοπούλου έκαναν το μεγάλο βήμα και αποφάσισαν να συγκατοικήσουν.

Ολα δείχνουν να προχωρούν γρήγορα για τους δύο ερωτευμένους, καθώς η σχέση τους φαίνεται να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Ο έρωτάς τους γεννήθηκε στα πολύωρα γυρίσματα του πρώτου κύκλου της σειράς «Αγριες μέλισσες».

Ο πρωταγωνιστής και η μακιγέζ της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 ήρθαν πιο κοντά καθώς περνούσαν πολλή ώρα στον Χώρο του make up, όπου η Ασπα δημιουργούσε πάνω στο πρόσωπο και στο σώμα του Γιώργου τα ειδικά εφέ τραυμάτων. Από την αρχή κατάλαβαν ότι η χημεία που τους έφερε κοντά ήταν πολύ δυνατή.

Η σχέση τους άνθισε, ωστόσο θέλησαν αρχικά να την κρατήσουν μακριά από τη δημοσιότητα. Το περσινό καλοκαίρι έκαναν μαζί διακοπές στη Νάξο και στην Αστυπάλαια, ενώ ήδη έχουν αρχίσει να προγραμματίζουν τις ημέρες χαλάρωσης και ηρεμίας και γι’ αυτό το καλοκαίρι.

Ο Γ. Γεροντιδάκης δεν έχει απασχολήσει μέχρι τώρα τη δημοσιότητα με την προσωπική ζωή του. Μέχρι που γνώρισε την Άσπα…

Πριν από λίγες ημέρες ο ηθοποιός και η σύντροφός του πόσταραν τη ρομαντική θέα του ολόγιομου φεγγαριού, το οποίο απόλαυσαν αγκαλιά ενώ η Α. Κωνσταντοπούλου έκανε ένα follow up απαθανατίζοντας την ίδια θέα από το παράθυρο στο φως του ήλιου και ζευγάρι περιστέρια γράφοντας «Love in in the air».

Και κάπως έτσι χαίρονται τις στιγμές της τρυφερής καθημερινότητας που πλέον μοιράζονται, κάνοντας όνειρα για το κοινό μέλλον τους.

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved