Τατιάνα Μελίδου: Έτοιμη να γίνει μαμά
Showbiz

Τατιάνα Μελίδου: Έτοιμη να γίνει μαμά

Τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της διανύει η Τατιάνα Μελίδου.

Η αγαπημένη ηθοποιός βρίσκεται στον πέμπτο μήνα κύησης. Μέρα με τη μέρα, η ίδια και ο σύζυγος της, Ιωάννης Μαμάρας, συνειδητοποιούν ότι πρόκειται να γίνουν γονείς και κάνουν όνειρα για τη δημιουργία της οικογένειάς τους.

Το ζευγάρι, που ζει μεταξύ Ελλάδας και Ελβετίας, έμαθε πρόσφατα ότι περιμένει αγοράκι και ήδη ασχολείται με τη διακόσμηση το παιδικού δωματίου.

Η όμορφη πρασινομάτα, την οποία μέχρι πρόσφατα απολαμβάναμε στη σειρά «Μόλις χθες» του ΣΚΑΪ, παντρεύτηκε στο Παρίσι τον περασμένο Οκτώβριο και από τότε ζει πρωτόγνωρα συναισθήματα χαράς και ευτυχίας.

Από την Πόλη του Φωτός, όπου έμεινε το τελευταίο διάστημα για τις ανάγκες του μεταπτυχιακού της, μετακόμισε στη Ζυρίχη μαζί με τον αγαπημένο της ο οποίος εργάζεται στην ελβετική πρωτεύουσα ως τραπεζικός.

Παρότι δέχθηκε επαγγελματικές προτάσεις αποφάσισε να πατήσει ένα pause και να απολαύσει την περίοδο της εγκυμοσύνης στο πλευρό του συζύγου της. Το ίδιο θα κάνει και τους πρώτους μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους.

Αυτή την περίοδο, απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στο σπίτι τους στη Ζυρίχη, που βρίσκεται σε ένα πανέμορφο σημείο της πόλης, ενώ, οι δυο τους όταν έχουν ελεύθερο χρόνο, κάνουν κοντινές εκδρομές για να εξερευνήσουν περισσότερα σημεία της Ελβετίας, αλλά και γειτονικών χωρών, όπως η Ιταλία, όπου έκαναν το τελευταίο τους ταξίδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Ζυρίχη τους επισκέπτονται συγγενείς και φίλοι και, όπως όλα δείχνουν, η ζωή τους εκεί δεν είναι καθόλου μονότονη.

Βέβαια, ονειρεύονται ήδη τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα, ενώ η όμορφη ηθοποιός έχει ήδη αποφασίσει ο γιος της να γεννηθεί στη γενέτειρα της τη Θεσσαλονίκη, απ' όπου κατάγεται και ο σύζυγος της.

Αλλωστε, όταν πριν από περίπου έναν χρόνο γνωρίστηκαν μέσω κοινής τους φίλης, η κοινή τους καταγωγή ήταν ένα από τα στοιχεία που τους έφεραν πιο κοντά. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα, αφού και οι δύο ήξεραν τι ζητούσαν τη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής τους.

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved