Στο νοσοκομείο η Ασπασία Τζιτζικάκη – Το μήνυμά της
Showbiz

Στο νοσοκομείο η Ασπασία Τζιτζικάκη – Το μήνυμά της

Δύσκολες ώρες για την Ασπασία Τζιτζικάκη μετά το θάνατο της μητέρας της.

Η ηθοποιός μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook έκανε γνωστό πως έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο δίχως όμως να αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τον λόγο της εισαγωγής της.

Η Ασπασία πόζαρε στο κρεβάτι του νοσοκομείου, γράφοντας στη λεζάντα: «Πάντα με αισιοδοξία».

Θυμίζουμε πως πριν από είκοσι περίπου ημέρες έφυγε από τη ζωή η λατρεμένη της μητέρα με την ίδια να βυθίζεται στο πένθος.

Τη δυσάρεστη είδηση είχε κάνει γνωστή μέσα από το facebook ο Δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος, ο οποίος σε ανάρτηση του ανέφερε: «Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη, για την απώλεια της μητέρας της αγαπημένης φίλης, συναδέλφου και σπουδαίας καλλιτέχνιδας, Αντιδημάρχου Παλλήνης, Ασπασίας Τσιτζικάκη.

Ήταν για μένα αλλά και για όλους, συγκινητική και σπουδαία η χθεσινή, καλλιτεχνική της εμφάνιση, στην εκδήλωση του Δήμου Παλλήνης, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Γέρακα, λίγες μόνο ώρες μετά τον θάνατο της μητέρας της. Πάντα πιστή στην τέχνη και το καθήκον της.
Στέκομαι στο πλευρό της ίδιας και της οικογένειάς της και συμπαραστέκομαι στο πένθος της.
Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

«Εχθές, η Aspasia Tzitzikaki παρουσίασε δύο υπέροχα παιδικά παραμύθια. Η σπουδαία αφήγηση της κατάφερε να κρύψει τη συγκίνηση της. Ίσως, ήταν λίγο εμφανής στο τέλος. Στο χειροκρότημα μάθαμε ότι το μεσημέρι έχασε τη μητέρα της.
Όπως μου είπε η ίδια, η μητέρα της, η κα Μαρίνα, δεν θα ήθελε με τίποτε το συγκεκριμένο κοινό να χάσει αυτά τα δύο διδακτικά παραμύθια. Αυτή η σκέψη έδωσε δύναμη στο καθήκον της τέχνης.
Ήταν μία δυνατή στιγμή για όλους όσους ήμαστε εχθές στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα.
Τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια όλων των μελών
του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης προς την
αγαπημένη συνάδελφο για την απώλεια της μητέρας της», έγραψε ο Προέδρος του Δημοτικού συμβουλίου Δήμου Παλλήνης, Κώστας Σμέρος.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παλλήνης και ηθοποιός, Ασπασία Τζιτζικάκη, είχε ανεβάσει το τραγούδι «Στο ‘πα και στο ξαναλέω» με τη λεζάντα: «… στη μάνα μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved