Η Στέλλα Ψαρουδάκη αποκαλύπτει: Αυτό θα είναι το τέλος της Κορίνας στις Άγριες μέλισσες
Showbiz

Η Στέλλα Ψαρουδάκη αποκαλύπτει: Αυτό θα είναι το τέλος της Κορίνας στις Άγριες μέλισσες

Η Στέλλα Ψαρουδάκη πήρε το βάπτισμα του πυρός μέσα από τις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1.

Η ηθοποιός μίλησε για όσα κρατάει από τη συμμετοχή της στη σειρά, για τον ρόλο της και πώς προσέγγισε την ηρωίδα της, αλλά και για όσα τη δυσκόλεψαν περισσότερο.

Tι κρατάς από τις «Άγριες μέλισσες» όσο πλησιάζει το φινάλε;

Κρατάω την κάθε στιγμή, ήδη από το πρώτο κάστινγκ. Είναι μία πολύτιμη εμπειρία, που με έμαθε πολλά για το ίδιο το επάγγελμα, αλλά και για μένα την ίδια και μου χάρισε υπέροχες στιγμές.

Θα τη θυμάμαι όχι μόνο για την ποιότητα που έχει ως σειρά ή γιατί ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά, αλλά γιατί οι «Μέλισσες» γέμισαν φως την καθημερινότητα μου και συναντήθηκα με όμορφους ανθρώπους που πια βρίσκονται στην καρδιά μου…

Συμπρωταγωνιστείς με «μεγάλα» ονόματα, τους έχεις ζητήσει συμβουλές; Ποια κρατάς βαθιά μέσα σου;

Φυσικά έχω ζητήσει και πραγματικά νιώθω ευγνώμων που βρίσκομαι ανάμεσα σε τόσο έμπειρους συνεργάτες που είναι προσιτοί και αληθινά γενναιόδωροι και είχαν τη διάθεση να με βοηθήσουν, να με συμβουλέψουν και να μεταδώσουν όσα έχουν μάθει οι ίδιοι από τη δική τους πορεία.

Συγχρόνως, το να παρατηρείς τον τρόπο που λειτουργούν, την άνεση και την τεχνική τους σου δίνει ένα μεγάλο μάθημα. Η συμβουλή που κρατάω προέρχεται από την αγαπημένη τηλεοπτική μαμά μου, Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στη δουλειά μας από το να είσαι ευγενικός και σωστός επαγγελματίας. Μόνο έτσι θα επιβιώσεις».

Ηταν βουτιά στα βαθιά όλο αυτό που έζησες;

Ηταν γιατί είχε τους δικούς του ρυθμούς και κανόνες. Το υψηλό .. ποιοτικό αποτέλεσμα που χαρακτηρίζει τις «Αγριες Μέλισσες» και οι γρήγοροι ρυθμοί που απαιτούνται για μια καθημερινή σειρά ήταν αναμφίβολα μια μεγάλη πρόκληση για όλους μας.

Ωστόσο το εξαιρετικό κλίμα της συνεργασίας δημιούργησε ένα ευχάριστο πλέγμα ασφάλειας που εξασφάλισε τη δημιουργία και την απόλαυση.

Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο;

Ο εαυτός μου. Είχα αρκετό άγχος, ιδιαίτερα στην αρχή, γιατί όλο αυτό ήταν κάτι καινούργιο και ήθελα να ανταποκριθώ με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις του ρόλου και της σειράς.

Οι πιο αισθαντικές και «ερωτικές» σκηνές σε άγχωσαν; Πώς τις διαχειρίστηκες;

Με άγχωσαν φυσικά, ωστόσο ο σκηνοθέτης και ολόκληρο το συνεργείο δημιούργησαν ένα πλαίσιο ασφάλειας και εμπιστοσύνης που με έκανε να αισθανθώ ηρεμία και συνάμα οι παρτενέρ μου ήταν απόλυτα επαγγελματίες και με βοήθησαν να αισθανθώ άνετα.

Πώς προσέγγισες την Κορίνα, που στην αρχή τουλάχιστον φαινόταν κακομαθημένη και πεισματάρα, το παιδί του μπαμπά;

Στην αρχή φυσικά είχα τη βοήθεια του σεναρίου, την καθοδήγηση του σκηνοθέτη και προσπάθησα και εγώ η ίδια να βρω κοινά σημεία με αυτόν τον χαρακτήρα: την αδυναμία στον μπαμπά, την ανάγκη να εξερευνήσει τη ζωή, τη δυναμική της πλευρά, τις άμυνες που την οδηγούν σε εσωστρέφεια.

Οσα δεν βρήκα τα δημιούργησα, για να μπορέσω να συνδεθώ μάντης. Την Κορίνα την ανακάλυπτα παράλληλα με τα επεισόδια, άρχισα να την κατανοώ καλύτερα, να εκπλήσσομαι με την εξέλιξη της και αυτό ως ηθοποιό με εξίταρε, πώς θα αποδώσω τα χαρακτηριστικά στα οποία αποκλίνουμε.

Ποιο θα είναι το τέλος της;

Αυτό που γνωρίζω μέχρι στιγμής είναι ότι θα έρθει αντιμέτωπη με την, αλήθεια και ελπίζω ότι μέσα από αυτό θα Βγει πιο ώριμη και δυνατή.

Μπορείς να μας δώσεις ένα μικρό spoiler για το πώς θα τη δούμε;

Θα τη δούμε να αντιμετωπίζει ευθέως τον Ακύλα.

Τελικά θα μείνει με τον Μπάμπη ή ο ερωτάς τους θα τελειώσει άδοξα;

Αυτό δεν το ξέρω, μέχρι στιγμής προσπαθούν να ζήσουν τον ερωτά τους.

Πηγή:ΤύποςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved