Ζωή Κρονάκη: «Μετά το τροχαίο η πρώτη σκέψη ήταν τα παιδιά μου»
Showbiz

Ζωή Κρονάκη: «Μετά το τροχαίο η πρώτη σκέψη ήταν τα παιδιά μου»

Η Ζωή Κρονάκη άνοιξε έναν νέο δρόμο στην ελληνική τηλεόραση με περιεχόμενο για τη μητρότητα και πλέον η εκπομπή της «Μαμά-δες» στην ΕΡΤ μετράει αρκετά χρόνια.

Η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια σε συνέντευξή της ανέφερε ποια εξομολόγηση γνωστής μαμάς ή μπαμπά την συγκίνησε, πώς είναι η ίδια ως μαμά, ενώ μίλησε και για το ατύχημα που είχε πριν κάποιους μήνες.

Από τους καλεσμένους που έχεις φιλοξενήσει, ποια εξομολόγηση επώνυμης μαμάς ή μπαμπάς σου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση, σε συγκίνησε;

Είναι τόσες πολλές ιστορίες! Δυσκολεύομαι αλήθεια να επιλέξω. Ενδεικτικά και μόνο που σου αναφέρω δύο. Μια δυνατή στιγμή ήταν όταν ο Γιάννης Κότσιρας μου μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση του με τον πατέρα του, που στην αρχή ήταν αντίθετος με το τραγούδι: «Κάποια στιγμή θα πληρώνεις για να με δεις, πατέρα», μου δήλωσε.

«Και όταν ήρθε πρώτη φορά στο περιβόλι του ουρανού τον έβαλα και πλήρωσε και την επόμενη μέρα πήγα και του αγόρασα δώρο ένα κοστούμι». Συγκινήθηκα επίσης και με την Χριστίνα Λαμπίρη που μου είχε πει χαρακτηριστικά: Συγκινήθηκα επίσης και με την Χριστίνα Λαμπίρη που μου είχε πει χαρακτηριστικά: «Όταν χώρισα, ήμουν έγκυος και είχα τρομοκρατηθεί. Χρειάστηκε αμέσως να μπω στην αγορά εργασίας. Δεν είχα την πολυτέλεια καθόλου να ευχαριστηθώ τη μικρή ηλικία της Μαρίσας».



Πώς είσαι εσύ σαν μαμά;

Είμαι η μαμά που χαϊδεύει και φυλάει τα παιδιά της όλη την ώρα. Ακόμα είναι η μαμά που δεν έχει συναισθηματικό κοντρόλ, που υπερβάλει, που αγχώνεται και που προσπαθεί να βάλει όρια! Προσπαθώ να τονώσω την αυτοπεποίθηση των παιδιών μου και να τους λέω καθημερινά ότι αξίζουν! Ωστόσο σε αυτή την ερώτηση θα ήθελα να μάθω τι θα απαντούσαν τα παιδιά μου για μένα.



Πριν από κάποιους μήνες είχε ένα τροχαίο. Άλλαξε τη στάση σου απέναντι στη ζωή, ενδεχομένως και απέναντι στα παιδιά σου;

Είχα ένα τροχαίο πριν από κάποιους μήνες στην εθνική οδό. Ευτυχώς, μετά από εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι δεν έπαθα κάτι. Υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές. Για την ακρίβεια το αυτοκίνητο έγινε σμπαράλια!

Μέσα το γεγονός ότι φορούσα ζώνη και δεν είχα αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Ωστόσο αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα που βιώνει κάποιος σε ένα τροχαίο είναι αρκετά για να τον κάνω να νιώσει στιγμιαία δυνατά συναισθήματα. Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν τα παιδιά μου! Αυτό που άλλαξε ριζικά την κοσμοθεωρία μου.



Ποια είναι η μεγαλύτερη σου φοβία;

Τα ατυχήματα! Έτρεμα από τότε που τα παιδιά μου ήταν μωρά και δε μου μέχρι και τώρα και πιστεύω ότι δεν θα σταματήσω να αγχώνομαι ποτέ. Είμαι η σπαστική μαμά που κάθε λίγο και λιγάκι, τα παιδιά της παίζουν, φωνάζει «πρόσεχεεεε».

Πηγη:ΤύποςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved