Ορφέας Αυγουστίδης: Έγινε 37 ετών και αυτή είναι η πιο απίθανη φώτο- Οι ευχές των διάσημων φίλων του
Showbiz

Ορφέας Αυγουστίδης: Έγινε 37 ετών και αυτή είναι η πιο απίθανη φώτο- Οι ευχές των διάσημων φίλων του

 

 Ο Ορφέας Αυγουστίδης είχε τα γενέθλιά του στις 5 Ιουνίου και έγινε 37 χρονών!

Αρχικά, η μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη του ευχήθηκε δημόσια χρόνια πολλά ποστάροντας μία φωτογραφία από το παρελθόν, ενώ και ο ίδιος ο Ορφέας δημοσίευσε μία απίθανη φωτογραφία κρατώντας ένα μπιμπερό.

Πόσταρε μια φωτογραφία τους στο Instagram από τότε που ο ηθοποιός ήταν μωρό και έγραψε: «Να έχεις την ευχή μου σε κάθε αναπνοή σου… Χρόνια πολλά πολύτιμο παιδί μου!».

Ο δε τηλεοπτικός Αστέρης στη σειρά Σασμός πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του που ποζάρει με ένα μπουκάλι που πίνει νερό ο γιος του και έγραψε: «Η μανούλα και ο αγαπημένος μας αλγοριθμάκος (not) φρόντισε να θυμίσει σε αρκετούς από εσάς ότι χθες είχα τα γενέθλιά μου, σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις υπέροχες ευχές! Εβίβα!!!».

Αμέσως οι διάσημοι φίλοι του έσπευσαν να του γράψουν τις πιο θερμές ευχές τους.

Να σας θυμίσουμε ότι η μεγάλη μέρα του ηθοποιού με την αγαπημένη του, Γεωργία Κρασσά φθάνει! Ο γάμος και η βάφτιση θα γίνουν μαζί, την ίδια μέρα, όμως τόσο ο Ορφέας Αυγουστίδης όσο και η σύντροφός του κρατούν επτασφράγιστο μυστικό τις λεπτομέρειες καθώς θέλουν να κρατήσουν αυτή τη μέρα μόνο για τους ίδιους και πολύ δικούς τους ανθρώπους. Εκείνο που γνωρίζουμε σίγουρα πάντως, είναι πως ο γάμος θα έχει χρώμα... Κρητικό, όπως ορίζει η τηλεοπτική Καλλιόπη, η Μαρία Τζομπανάκη η οποία, αν θυμάστε καλά, στον δικό της γάμο το 2016 με τον Γιάννη Βάλβη με τον οποίο ζει ως επί το πλείστον στη Νέα Υόρκη (τους τελευταίους μήνες λόγω των γυρισμάτων του Σασμού βρίσκεται στην Ελλάδα), ακολούθησε κάθε έθιμο της ιδιαίτερης πατρίδας της, της λεβεντογέννας Κρήτης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved